Sajt kupideo.com koristi kolačiće radi što boljeg iskustva naših posetilaca. Daljim korišćenjem sajta smatramo da ste saglasni sa našom politikom privatnosti i potvrđujete prihvatanje kolačića.
Obaveštavamo Vas da je novo radno vreme kontakt centra i naše maloprodaje u Šapcu, radnim danima od 8-17h, subotom od 8-14h.
Obaveštavamo sve kupce da postoji mogućnost pomeranja rokova isporuke paketa od strane kurirske službe i u pojedinim situacijama mogu biti od 3 do 7 dana. Zahvaljujemo se svima na razumevanju i strpljenju.

Freon R141B za ispiranje rashladnih instalacija. Uspešno odstranjuje masnoće, ostatke ulja,vodu, garež i druge nečistoće koje ometaju rad ili oštećuju kompresor, kapilaru, ventile i ostale komponente rashladnih instalacija.

Neto težina 13.6kg

freon r 141b, freon  r141

Da li je ovaj freon u nepovratnoj boci? ( Milan J., 10/07/2020 )

Poštovani,

Tako je freon je nepovratnoj boci.

( KupiDeo, 13/07/2020 )

Postavi pitanje za ovaj proizvod

Napomena: HTML nije preveden!

Napišite recenziju

Napomena: HTML nije preveden!
    Loše           Dobro

Potrošač ima pravo da se predomisli i odustane od kupovine u roku od 14 dana od dana kada mu je roba isporučena.

Potrošač ovo pravo iskorišćava tako što popunjava i šalje trgovcu obrazac i odustanak od ugovora, kao i dostavljenu robu, i to čini o sopstvenom trošku (čl. 28. i 35. Zakona).

FREON R-141B

Za ovaj proizvod nije moguće koristiti “Kupon kod”.

Dostava proizvoda

Ukoliko proizvode naručite do 11h, paket će biti predat kurirskoj službi u toku dana. Ukoliko poručite nakon 11h, paket će biti predat sledeći dan.

  • Šifra proizvoda: 002698
  • Raspoloživost: Na stanju
  • 16.780,00 din
  • Bez PDV: 13.983,00 din

Tagovi: Freoni

Loading...
Loading...
Loading...