Obaveštavamo Vas da će proizvodi poručeni do 11h biti predati kurirskoj službi u toku dana, a nakon 11h sledećeg dana. Sve informacije i obaveštenja za vreme vanrednog stanja, pratite na stranici: Informacije #OstaniKodKuće
Sajt kupideo.com koristi kolačiće radi što boljeg iskustva naših posetilaca. Daljim korišćenjem sajta smatramo da ste saglasni sa našom politikom privatnosti i potvrđujete prihvatanje kolačića.

Informacije za vreme vanrednog stanja

Ovde možete pratiti sve informacije vezane za radno vreme, slanje paketa, kao i opšta KupiDeo.com obaveštenja.


Trudimo se zajedno sa kurirskim službama da trenutna situacija ne utiče na poslovanje, ali Vas molimo za strpljenje i razumevanje u slučaju kašnjenja isporuka. Mi smo preduzeli sve mere u cilju prevencije širenja virusa.


Trenutno se slanje paketa odvija redovno, ali pratimo situaciju i na ovoj stranici ćemo Vas obaveštavati o svim promenama.


Svakako najčešće postavljeno pitanje od strane kupaca: Da li je bezbedno primanje paketa poslato od nas? Naravno, bezbedno je. Prema mišljenu SZO (Svetske zdravstvene organizacije), uzimajući u obzir trenutna saznanja i prethodne analize, virus ne opstaje dugo na predmetima poput paketa ili pisama.


03.04.2020.

Radno vreme kontakt centra subotom od 08h-12h.


23.03.2020.

Obaveštavamo Vas da će proizvodi poručeni do 11h  biti predati kurirskoj službi u toku dana, a proizvodi poručeni nakon 11h, sledećeg dana. Radno vreme kontakt centra 08h-15h, subotom 08-14h. 
Loading...
Loading...
Loading...