Sajt kupideo.com koristi kolačiće radi što boljeg iskustva naših posetilaca. Daljim korišćenjem sajta smatramo da ste saglasni sa našom politikom privatnosti i potvrđujete prihvatanje kolačića.
Obaveštavamo Vas da je novo radno vreme kontakt centra i naše maloprodaje u Šapcu, radnim danima od 8-17h, subotom od 8-14h.
Obaveštavamo sve kupce da postoji mogućnost pomeranja rokova isporuke paketa od strane kurirske službe i u pojedinim situacijama mogu biti od 3 do 7 dana. Zahvaljujemo se svima na razumevanju i strpljenju.

U ponudi imamo štednu sijalicu sa 2 reda cevi i snage od 18W i 2 ubodna pina. Ušteda energije je do 80% u odnosu na obične sijalice. Hladna bela svetlost sijalice idealna je za rad sa dokumentima, veoma su traže za stone lampe. Kao takva savršena je za izloge, radne površine koje zahtevaju dobro osvetljenje radi boljeg zapažanja detalja. Koriste je kuvari, poslastičari te je idealna za sve umetnike. Kupovinom ove sijalice dugotrajno smanjujete potrošnju elektične energije kao i troškove na sijalice.

Postavi pitanje za ovaj proizvod

Napomena: HTML nije preveden!

Napišite recenziju

Napomena: HTML nije preveden!
    Loše           Dobro

Potrošač ima pravo da se predomisli i odustane od kupovine u roku od 14 dana od dana kada mu je roba isporučena.

Potrošač ovo pravo iskorišćava tako što popunjava i šalje trgovcu obrazac i odustanak od ugovora, kao i dostavljenu robu, i to čini o sopstvenom trošku (čl. 28. i 35. Zakona).

Štedna sijalica (kompakt) D/2 18W/840 G24d-2 GE 12864

  • 270,00 din
  • Bez PDV: 225,00 din

Tagovi: Kompakt sijalice

Loading...
Loading...
Loading...