Sajt kupideo.com koristi kolačiće radi što boljeg iskustva naših posetilaca. Daljim korišćenjem sajta smatramo da ste saglasni sa našom politikom privatnosti i potvrđujete prihvatanje kolačića.
Obaveštavamo Vas da je novo radno vreme kontakt centra i naše maloprodaje u Šapcu, radnim danima od 8-17h, subotom od 8-14h.
Obaveštavamo sve kupce da postoji mogućnost pomeranja rokova isporuke paketa od strane kurirske službe i u pojedinim situacijama mogu biti od 3 do 7 dana. Zahvaljujemo se svima na razumevanju i strpljenju.

Univerzalni sigurnosni (zaštitni) termostat za veliki bojler.

Sa 4 izvoda.

Termostat je izradjen po najnovijim propisima EU. Sadrži pozitivno osiguranje što znaci da na zadatoj temperaturi prekida i fazu i nulu.

Napravljen je tako da ukoliko dodje do mehanickog oštecenja, curenja tecnosti iz kapilare, ili zastarenja, momentalno prekida i fazu i nulu.

Umesto stare bakarne sonde, ovaj termostat sadrži spiralu od bakarne kapilarne cevi. Zbog toga je pristupačniji za ugradnju. 

Shodno tome produžen mu je radni vek jer ne sadrži varene delove sonde. Poseduje klasično reset dugme i montira se preko matice koja ga pricvršcuje.

 

Postavi pitanje za ovaj proizvod

Napomena: HTML nije preveden!

Napišite recenziju

Napomena: HTML nije preveden!
    Loše           Dobro

Potrošač ima pravo da se predomisli i odustane od kupovine u roku od 14 dana od dana kada mu je roba isporučena.

Potrošač ovo pravo iskorišćava tako što popunjava i šalje trgovcu obrazac i odustanak od ugovora, kao i dostavljenu robu, i to čini o sopstvenom trošku (čl. 28. i 35. Zakona).

Termostat bojlera sigurnosni spirala MMG

Dostava proizvoda

Ukoliko proizvode naručite do 11h, paket će biti predat kurirskoj službi u toku dana. Ukoliko poručite nakon 11h, paket će biti predat sledeći dan.

  • Proizvodjač/brend: MMG
  • Šifra proizvoda: 003759
  • Raspoloživost: Trenutno nema na stanju
  • 710,00 din
  • Bez PDV: 592,00 din

Tagovi: Termostati za bojler

Loading...
Loading...
Loading...