Ovim uslovima definisana su prava i obaveze čijim se poštovanjem od strane S.T.R. Stelax, u daljem tekstu KupiDeo, i kupca garantuje uspešno okončanje naručivanja, plaćanja i isporuke proizvoda.


Opšti uslovi 

Poštovani potrošači molimo vas da pažljivo pročitate uslove korišćenja pre upotrebe KupiDeo.com internet sajta. Korišćenjem našeg internet sajta potvrđujete da ste pročitali, razumeli i prihvatili ove uslove korišćenja.

Narudžbine prispele do 11 časova, procesuiraju se istog dana, a narudžbine prispele nakon 11 časova procesuiraju se narednog radnog dana (ne računajući vikende i praznike).

KupiDeo se obavezuje da naručene proizvode isporuči ispravne i u naznačenom roku.

U slučaju bilo kakve promene KupiDeo je dužan da obavesti kupca.Isporuka


Isporuka proizvoda se vrši kurirskom službom ili se lično preuzima na adresi Vojvode Mišića 69, 15000 Šabac (S.T.R. Stelax). 

Cena isporuke nije uračunata u cenu proizvoda, a formira se u odnosu na težinu proizvoda prema važećem cenovniku kuriske službe, na teritoriji cele Srbije (PDV je uračunat u cenu).

Za naručene proizvode koji su na lageru, rok isporuke je 1-5 radnih dana (najčešće 24h). U slučaju kada naručeni proizvodi nisu na lageru, a KupiDeo evidentira uplatu, kupac će biti obavešten o roku isporuke.

Isporuke se ne vrše nedeljom i državnim praznicima.

 


Zaštita privatnosti


U ime KupiDeo obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge. Dajemo kupcima mogućnost izbora uključujući mogućnost odluke da li žele ili ne da se izbrišu sa mailing lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi podaci o kupcima/korisnicima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi zaposleni u kupiDeo odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti.Opisi proizvoda i cena


KupiDeo nastoji da svi opisi, cene i raspoloživost proizvoda budu tačni, ali ne isključuje mogućnost grešaka, zbog čega KupiDeo ima pravo da otkaže narudžbinu ukoliko je prilikom osvežavanja došlo do grube greške u opisu, ceni ili raspoloživosti.Odustanak od ugovora  i rešavanje reklamacija


Ukoliko iz nekog razloga niste zadovoljni proizvodom/ima, možete ih vratiti u roku od 14 dana uz popunjavanje obrasca za odustanak ugovora na daljinu koji se dobija uz svaki račun, a mi ćemo Vam vratiti novac. Troškovi povrata (troškovi kurirske službe) spadaju na teret kupca. Proizvodi koji prestanu da rade, odnosno za neispravne proizvode u garantnom roku, troškove povrata (troškove kurirske službe) snosi prodavac. Proizvodi ne smeju imati vidna fizička oštećenja. Kod povrata proizvoda potrebno je da nas prethodno kontaktirate telefonom zbog instrukcija.

 


Saglasnot i promena uslova


KupiDeo zadržava pravo da može menjati ove uslove bez prethodnog obaveštavanja svojih kupaca. Svaki kupac prilikom naručivanja proizvoda može proveriti trenutno važeće uslove.