KupiDeo Meni
Korpa

Lažne kamere

U našoj kategoriji "Lažne kamere" pronaći ćete širok izbor uređaja koji izgledaju identično kao prave kamere za video nadzor, pružajući efikasnu prevenciju protiv krađe i vandalizma uz minimalne troškove. Naša ponuda uključuje:

  1. Realističan dizajn: Lažne kamere su dizajnirane da verno imitiraju izgled pravih nadzornih kamera, sa detaljima kao što su trepćuće LED svetlo i kablovi za napajanje. Ove karakteristike čine ih teško razlikovati od pravih kamera.

  2. Jednostavna instalacija: Lako se montiraju na zidove, plafone ili bilo koju drugu površinu, bez potrebe za dodatnim kablovima ili napajanjem. Sve što je potrebno je nekoliko vijaka i vaša lažna kamera je spremna za upotrebu.

  3. Unutrašnja i spoljašnja upotreba: Naša ponuda uključuje modele koji su otporni na vremenske uslove, što ih čini idealnim za spoljašnju upotrebu, kao i modele koji se savršeno uklapaju u unutrašnje prostore.

  4. Efikasna prevencija: Lažne kamere su odličan način da odvratite potencijalne provalnike i vandale. Njihov prisustvo sugeriše da je prostor pod nadzorom, što značajno smanjuje rizik od neovlašćenih aktivnosti.

  5. Ekonomičnost: Pružaju visoku vrednost za uloženi novac, omogućavajući vam da obezbedite svoj prostor bez velikih investicija u pravi nadzorni sistem.

Naše lažne kamere su praktično rešenje za svakoga ko želi da poveća nivo sigurnosti bez velikih troškova. Istražite našu ponudu i odaberite modele koji najbolje odgovaraju vašim potrebama za zaštitom vašeg doma, poslovnog prostora ili bilo kojeg drugog objekta. Sa našim lažnim kamerama, možete biti mirni znajući da vaš prostor izgleda zaštićeno i sigurno.

Šifra proizvoda: 10161059
CCTV lažna DOM kamera Konstantno trepćuća LED dioda Laka i jednostavna montaža Brend - HOME Napajanje - 2 x 1.5 V AA baterije (nisu u sklopu) Upotreba - Unutrašnja LED dioda - Da Materijal kućišta - Plastika Senzor pokreta - Ne Dimenzije - 120x75 mm Pribor - U sklopu..
494.00 din
Bez poreza:411.67 din
Šifra proizvoda: 10161058
Lažna kamera sa lampom i senzorom pokreta Deluje preventivno na moguće neželjene posetioce Poseduje konstantno trepćuće crveno LED svetlo i duplo belo LED svetlo sa senzorom pokreta Lampa se na detekciju pokreta uključuje u mraku Podesiva je u više smerova, a može se koristiti spolja i unutra Brend ..
2,279.00 din
Bez poreza:1,899.17 din
Šifra proizvoda: 10161060
CCTV lažna kamera Profesionalan dizajn za osećaj sigurnosti Sa LED diodom koja konstantno treperi Podesiv nagib Deluje preventivno Brend - HOME Napajanje - 2 x 1.5 V AA baterije (nisu u sklopu) Upotreba - Unutrašnja, spoljašnja LED dioda - Da Materijal kućišta - Plastika Senzor pokreta - Ne Dimenzi..
1,090.00 din
Bez poreza:908.33 din
Šifra proizvoda: 10161057
Lažna kamera sa solarnim panelom Deluje preventivno Namenjena za spoljnu upotrebu, može se montirati na horizontalne i vertikalne površine Nagib i smer kamere se mogu podesiti prema potrebama korisnika Sa crvenom LED diodom koja konstantno treperi Solarni panel dopunjava baterije (nisu u sklopu ispo..
1,732.00 din
Bez poreza:1,443.33 din
Prikazuje se1 do4 od4 (1 stranica)

Proizvod trenutno nije na stanju. Unesite Vaše podatke i na mejl će Vam stići obaveštenje, čim proizvod bude dostupan.

Ime
Mejl
Telefon