KupiDeo Meni
Korpa

Automatika

Naša ponuda automatskih uređaja obuhvata visokokvalitetne proizvode koji garantuju efikasnost, sigurnost i pouzdanost vaših električnih instalacija i sistema. Bilo da su vam potrebni automatski sklopnici, releji ili termostati, kod nas ćete pronaći sve što vam je potrebno za automatizaciju i zaštitu vaših električnih sistema.

Automatski sklopnici - Pouzdani automatski sklopnici dizajnirani za zaštitu i upravljanje električnim instalacijama u industrijskim, komercijalnim i stambenim objektima.

Releji - Kvalitetni releji za kontrolu strujnih kola, omogućavajući efikasno upravljanje i automatizaciju vaših električnih sistema.

Termostati - Precizni termostati za kontrolu temperature u različitim aplikacijama, uključujući grejanje, hlađenje i ventilaciju.

Tajmeri - Efikasni tajmeri za programiranje vremena rada različitih uređaja, poboljšavajući energetsku efikasnost i kontrolu.

Prateća oprema i dodaci - Sve što vam je potrebno za instalaciju i održavanje automatskih uređaja, uključujući montažne setove, kućišta i dodatne komponente.


Zašto izabrati naše automatske uređaje?

Visok kvalitet: Naši proizvodi su izrađeni od najkvalitetnijih materijala, obezbeđujući dug vek trajanja i pouzdan rad.

Raznovrsnost: Širok asortiman automatskih uređaja različitih tipova i specifikacija koji zadovoljavaju sve vaše potrebe za automatizacijom i zaštitom.

Sigurnost: Naši automatski uređaji su dizajnirani tako da obezbede maksimalnu sigurnost vaših električnih instalacija, štiteći ih od preopterećenja, kratkih spojeva i drugih nepredviđenih situacija.

Tehnička podrška: Naš tim stručnjaka je uvek tu da vam pruži savete i podršku pri odabiru, instalaciji i održavanju automatskih uređaja.

Šifra proizvoda: 10212363
BIMETALNA ZAŠTITA 1.6-2.5A CHINT NXR2-25..
1,025.00 din
Bez poreza:854.17 din
Šifra proizvoda: 10212365
BIMETALNA ZAŠTITA 4-6A CHINT NXR2-25..
1,025.00 din
Bez poreza:854.17 din
Šifra proizvoda: 10212364
BIMETALNA ZAŠTITA 5.5-8A CHINT NXR2-25..
1,025.00 din
Bez poreza:854.17 din
Prikazuje se1 do3 od3 (1 stranica)

Proizvod trenutno nije na stanju. Unesite Vaše podatke i na mejl će Vam stići obaveštenje, čim proizvod bude dostupan.

Ime
Mejl
Telefon