KupiDeo Meni
Korpa

Rezervni delovi za profesionalne uređaje

Kada smo razmatrali koji bi rezervni delovi za profesionalne uređaje trebalo da imaju prioritet u našoj ponudi, svi argumenti bili su za odluku da to, najpre, budu delovi za uređaje u ugostiteljstvu. Velika potražnja za rezervnim delovima za friteze, industrijske šporete i delovima za kafe aparate najčešće nastaje zbog hitnosti popravke, pa smo se potrudili da obezbedimo ono što se najčešće kvari.

Termostati za friteze razlikuju se po opsegu temperature u kojem se uključuju i isključuju, prečniku i dužini sonde, dužini kapilare, broju kontakata, kao i drugim dimenzijama i karakteristikama. U ponudi imamo veliki broj monofaznih i trofaznih termostata proizvođača MMG i Ego, termostate sa predprekidačem, kao i sigurnosne termostate koji prekidaju strujno kolo na definisanoj najvišoj temperaturi. Od ostalih rezervnih delova za profesionalne friteze prodajemo grejače, uži model, snage 2000W. Ukoliko imate specifičan zahtev, pozovite nas i pokušaćemo da obezbedimo deo za vas.

Delove za industrijske šporete nabavili smo, takođe, od poznatog i pouzdanog nemačkog proizvođača Ego. Pored prekidača ringle sa različitim brojem pozicija i kontakata, u ponudi imamo veći broj modela termostata rerne. Majstori dobro znaju koji elementi specifikacije su najbitniji kod kupovine delova za profesionalne šporete. Ostaje samo da naglasimo da kod nas možete kupiti i termostat sa predprekidačem, kao i sigurnosne termostate rerne.

Bogatoj ponudi dihtung gumica i dovodnih creva za kafe aparate dodali smo jednu specifičnu kategoriju – poznate deterdžente za čišćenje kafe aparata italijanskog brenda Puly. Tu su, zatim, grejači, sita tuša, rotacione pumpe i pumpe, među kojima posebno izdvajamo veoma traženu Olab vibracionu pumpu. U Kupi deo internet prodavnici možete poručiti i četkice za održavanje kafe aparata.

Proizvod trenutno nije na stanju. Unesite Vaše podatke i na mejl će Vam stići obaveštenje, čim proizvod bude dostupan.

Ime
Mejl
Telefon