KupiDeo Meni
Korpa

Cediljka za citruse

Cediljke za citruse su neophodan dodatak za svaku kuhinju koja ceni svežinu i prirodni sok. Ova praktična kuhinjska pomagala omogućavaju vam da lako i efikasno izvučete sok iz citrusa poput limuna, narandži ili grejpfruta. Dostupne u različitim dizajnima, od klasičnih ručnih cediljki do modernih električnih modela, cediljke za citruse su jednostavne za upotrebu i čišćenje. Uz njihovu pomoć, možete brzo pripremiti sveži sok za doručak ili za pripremu raznih jela i napitaka. Odaberite cediljku koja odgovara vašim potrebama i uživajte u svežini i ukusu prirodnog voćnog soka u svakom trenutku.
Cediljka za citruse 40W 0.7 l  Iskra Cediljka za citruse 40W 0.7 l  Iskra
Trenutno nema na stanju
Brend/proizvođač: Iskra Šifra proizvoda: 1016834
ISKRA cediljka za citruse sa kojom ćete za par minuta napraviti ukusan, osvežavajući i zdrav napitak Pogodna za ceđenje prepolovljenih citrusa, sa posudom zapremine 0.7 l Isporučuje se sa dva umetka za ceđenje, manjim (za ceđenje npr. limunova ili limeta) i većim (za ceđenje npr. pomorandži ili grej..
1,782.00 din
Bez poreza:1,485.00 din
Brend/proizvođač: Iskra Šifra proizvoda: 1016833
ISKRA cediljka za citruse sa kojom ćete za par minuta napraviti ukusan, osvežavajući i zdrav napitak Pogodna za ceđenje prepolovljenih citrusa, sa posudom zapremine 1 l Isporučuje se sa dva umetka za ceđenje, manjim (za ceđenje npr. limunova ili limeta) i većim (za ceđenje npr. pomorandži ili grejpf..
1,853.00 din
Bez poreza:1,544.17 din
Brend/proizvođač: Iskra Šifra proizvoda: 1016832
ISKRA cediljka za citruse sa kojom ćete za par minuta napraviti ukusan, osvežavajući i zdrav napitak Pogodna za ceđenje prepolovljenih citrusa, sa posudom zapremine 1.2 l Isporučuje se sa dva umetka za ceđenje, manjim (za ceđenje npr. limunova ili limeta) i većim (za ceđenje npr. pomorandži ili grej..
2,159.00 din
Bez poreza:1,799.17 din
Prikazuje se1 do3 od3 (1 stranica)

Proizvod trenutno nije na stanju. Unesite Vaše podatke i na mejl će Vam stići obaveštenje, čim proizvod bude dostupan.

Ime
Mejl
Telefon