Obaveštavamo Vas da proizvodi poručeni do 11h biti predati kurirskoj službi u toku dana, a nakon 11h sledećeg dana. Radno vreme kontakt centra 08h-15h, subotom 08-14h. Trudimo se zajedno sa kurirskim službama da trenutna situacija ne utiče na poslovanje, ali Vas molimo za strpljenje i razumevanje u slučaju kašnjenja isporuka. Mi smo preduzeli sve mere u cilju prevencije širenja virusa.
Sajt kupideo.com koristi kolačiće radi što boljeg iskustva naših posetilaca. Daljim korišćenjem sajta smatramo da ste saglasni sa našom politikom privatnosti i potvrđujete prihvatanje kolačića.

Delovi za bojlere

Delovi za bojlere

U našem online šopu čekaju vas grejači, termostati, flanšne i kontra flanšne, zaptivke, anode i ostali sitniji rezervni delovi za bojlere. Bilo da vam je potreban deo za veliki ili mali, visoko ili niskomontažni bojler marke Metalac, Magnohrom, Gorenje, Končar, Ariston ili neki drugi – pripremili smo ponudu najkvalitetnijih proizvoda po najpovoljnijim cenama. Pored svakog artikla nalazi se i njegova fotografija i detaljan opis kom bojleru ovaj rezervni deo odgovara. Na taj način totalno smo umanjili mogućnost da napravite pogrešan izbor, a kupovinu smo učinili lakom i brzom jer je na vama samo da obeležite željeni proizvod i on će jednostavno biti dostavljen na vašu kućnu adresu.

Loading...
Loading...
Loading...