Obaveštavamo sve kupce da zbog tehničkih problema, nije moguća registracija kupaca preko stranice "Registracija novog korisnika". Registraciju je moguće izvršiti samo preko stranice "Kasa". Radimo na otklanjanju problema. Hvala na razumevanju.
Sajt kupideo.com koristi kolačiće radi što boljeg iskustva naših posetilaca. Daljim korišćenjem sajta smatramo da ste saglasni sa našom politikom privatnosti i potvrđujete prihvatanje kolačića.

Delovi za bojlere

Delovi za bojlere

U našem online šopu čekaju vas grejači, termostati, flanšne i kontra flanšne, zaptivke, anode i ostali sitniji rezervni delovi za bojlere. Bilo da vam je potreban deo za veliki ili mali, visoko ili niskomontažni bojler marke Metalac, Magnohrom, Gorenje, Končar, Ariston ili neki drugi – pripremili smo ponudu najkvalitetnijih proizvoda po najpovoljnijim cenama. Pored svakog artikla nalazi se i njegova fotografija i detaljan opis kom bojleru ovaj rezervni deo odgovara. Na taj način totalno smo umanjili mogućnost da napravite pogrešan izbor, a kupovinu smo učinili lakom i brzom jer je na vama samo da obeležite željeni proizvod i on će jednostavno biti dostavljen na vašu kućnu adresu.

Loading...
Loading...
Loading...