KupiDeo Meni
Korpa

Kupi Deo Blog RSS Feed

16 окт Koristite bezbedno produžni kabl
neparno 0 39
Veran pratilac gotovo svih manjih potrošača električne energije je produžni kabl. Produžni i priključni kablovi različitih dužina i karakteristika nalaze se u poslovnim prostorijama, sobama i kuhinjama stanova, ali i u dečjim sobama, u podrumima, na ..
30 авг Saveti za izbor mašine za sušenje veša
neparno 2 173
Mašine za sušenje veša sve češće su prisutne u našim stanovima. Ako imate dovoljno prostora da instalirate sušaru, kako je često zovemo, i novca da je kupite, uštedećete vreme i rešiti na najbolji način organizaciju poslova vezanih za pranje, sušenje..
31 јул Saveti za održavanje mašine za pranje sudova
neparno 2 247
Mašina za pranje sudova neophodan je sastavni deo savremene kuhinje. Delovi za sudo mašine, kako ih skraćeno zovemo, obično su nešto su skuplji od rezervnih delova za druga aparate u domaćinstvu. Zbog toga je dobro misliti o održavanju na vreme, i po..
09 јун Znate li šta je HEPA filter?
neparno 2 488
Vazduh koji udišemo, posebno u gradovima, prekomerno je zagađen čak i tokom letnjih meseci. Kada se pomene kvalitet vazduha u kućnim uslovima, obično pronađete i pojam HEPA filter. Usisivači, klima uređaji, sistemi za etažno grejanje, aparati za preč..
24 дец Kontrolisana ventilacija, za zdravlje i uštede
mladen 4 1072
Ventilacija stana, kuće, proizvodne hale, kancelarije... najbolja je ako znate kada, kako i koliko vazduha ulazi i izlazi iz prostora u kojem boravite.Poražavajuća je činjenica da većina ljudi provede oko 90% života u zatvorenom. Razmislite koliko ..
23 јан Da li ste znali ovo o magnezijumu (Mg)?
neparno 3 9732
Medicina kaže da unošenje magnezijuma u organizam putem hrane ili njegovo unošenje putem raznih dijetetskih suplemenata, za šta je naravno potrebno konsultovati lekara ili farmaceuta, između ostalog, umanjuje mogućnost nastajanja kalcifikacije (stvar..
26 дец Najčešći kvarovi na veš mašini
mladen 9 10796
Ispratili smo statistiku na zadnjih 100 popravki veš mašina koje su majstori sa kojima sarađujemo radili. Evo konkretnih kvarova koji se najčešće javljaju i u kom procentu:Najćešći kvar koji se dešava, negde oko 17%, su ležajevi i semering. Uzrok..
17 окт Utičnice, tipovi i funkcije
mladen 3 4919
Verovatno ste se, bar jednom, našli pred pitanjem da li će utikač na uređaju koji kupujete biti odgovarajući za utičnice u vašem stanu. Problem nastaje posebno u situaciji, sve češćoj poslednjih godina, kada aparat za domaćinstvo, alat, mašinu, račun..
07 авг Srbija će zabraniti sijalice sa žarenom niti od sredine 2020. godine
mladen 4 1574
Od sredine sledeće godine upotreba sijalica sa žarenom niti više neće biti moguća u Srbiji, kao rezultat novih pravila koja će zabraniti upotrebu nekih energetski neefikasnih proizvoda, kažu učesnici u panelu o energetskoj efikasnosti i pravilnoj upo..
27 јул Extreme zaptivači - šta su i čemu služe?
mladen 2 2039
Pokušavate da popravite curenje iz rashladnih sistema? - Koristite Extreme zaptivač Šta je Extreme zaptivač? - To je neizostavni proizvod u rešavanju problema vezanih za mala curenja freona iz Vašeg klima uređaja ili rashladnog sistema. K..
26 јун Kodovi grešaka kod Whirlpool mašine za veš
mladen 18 21300
Kodovi grešaka na mašinama za pranje veša i moguća rešenja problema Ukoliko se pojavi neki od navedenih kodova na ekranima Vaših Whirlpool mašina za pranje veša, evo nekoliko koraka koje možete da uraditi i rešite problem. Možda nisu svi kodovi i..
21 јун Ne radi Vam klima uređaj?
mladen 8 10256
Pokvaren Vam je klima uređaj, a niste sigurni šta nije u redu?  U daljem tekstu pročitajte naš vodič koji Vam može pomoći u rešavanju problema.  Pomenućemo neke od uobičajenih simptoma i savetujemo Vas kako da, korak po korak, dođete do rešenja probl..
Prikazuje se1 do12 od21 (2 stranica)

Poštovani/a, proizvod trenutno nije na stanju. Unesite Vaše podatke i na mejl će Vam stići obaveštenje čim proizvod bude dostupan.

Ime
Mejl
Telefon
Napomena