KupiDeo Meni
Korpa

Kupi Deo Blog RSS Feed

20 јул Kako očistiti mašinu za sušenje veša
neparno 0 36
Savremeni način života diktira sve brži tempo kojim živimo. To prouzrokuje manjak slobodnog vremena i potrebu da se kućni poslovi završe što brže.Dok su mašine za pranje veša i ranije bile neizostavan uređaj u svakoj kući, sada iz pomenutih razloga i..
10 јул Kodovi grešaka kod Whirlpool mašine za pranje sudova
neparno 0 201
Whirlpool mašina za pranje sudova je odličan i proveren proizvod. Međutim kao i kod svake druge mašine, pogotovo kada se redovno koristi, može doći do određenih kvarova ili grešaka. Pojava greške na mašini ne mora biti zastrašujući trenutak. Tim kodo..
21 јун Kako podesiti klima uređaj – funkcije na daljinskom upravljaču
neparno 2 3054
Klima uređaji su poslednjih godina postali deo naše svakodnevice i u kući i na poslu. Ipak mi ih, pogotovo u ovim vrelim danima najčešće koristimo jednostavno postavljene na najnižu temperaturu da se što pre rashladimo. Kao i svi moderni uređaji tak..
12 јун Kodovi grešaka kod BOSH mašine za pranje veša
neparno 0 881
Bosch mašine za pranje veša su neke od najpouzdanijih na tržištu. Međutim, kao i kod svakog mehaničkog uređaja, stvari mogu poći naopako. U ovom tekstu ćemo vam navesti kodove grešaka različitih Bosh mašina za pranje veša koji ukazuju na određene pr..
07 мај Kodovi grešaka kod LG mašine za pranje sudova
neparno 1 1790
Mašine za pranje sudova su praktičan uređaj koji je prisutan u mnogim modernim domaćinstvima. Uprkos tome što je brend LG poznat po kvalitetu svojih uređaja, postoje neki kodovi grešaka LG mašine za pranje sudova koji će se možda pojaviti. Neke od ..
10 апр Kodovi grešaka kod GORENJE mašine za pranje veša
neparno 2 4946
Greške Gorenje mašine za pranje veša kreću se od toga da se vrata ne zatvaraju pravilno do kvara motora, grejača itd. Uređaj će signalizirati grešku čim se otkrije i program će se zaustaviti. Ako je greška signalizirana kada mašina za pranje veša ..
22 мар Kablovi i žice, za početnike
neparno 1 2258
Proizvodi iz naše ponude nisu samo za majstore. I drugi kupci nam se obraćaju i kupuju kod nas, a ono što najčešće traže su elektromaterijal i rezervni delovi za aparate za domaćinstvo.Zato smo odlučili da par tekstova posvetimo osnovnim znanjima u o..
13 мар Kodovi grešaka kod Indesit i Ariston mašina za pranje veša
neparno 0 2203
Kod ovih mašina svi kodovi grešaka koji počinju sa F01 do F11 su validni za mašine za pranje veša Indesit i Ariston 2000. Počevši od F01 do F12 - za mašine za pranje veša Indesit - nova serija "Evolution", a od F01 do F15 - za mašine za pranje veša s..
22 феб Pravo na popravku uređaja i posle isteka garancije
neparno 2 2028
Briga o klimatskim promenama i zalaganje za cirkularnu ekonomiju bili su neposredni povodi za jednu dobru vest za potrošače u Evropskoj uniji. Oni će u narednim godinama dobiti niz novih prava i podsticaja za popravku aparata u domaćinstvu, i posle i..
14 феб Kodovi grešaka kod BEKO mašine za sušenje veša
neparno 1 2219
Postoji mnogo različitih kodova grešaka koji se mogu prikazati na Beko sušilici, a svaki od njih ukazuje na drugačiji problem.U ovom tekstu možete pronaći neke od uobičajenih Beko kodova grešaka koji se mogu prikazati i šta oni znače.Ne zaboravite da..
21 јан Redovno održavanje rerne
neparno 1 2375
Posao održavanja šporeta uglavnom se svodi na periodično čišćenje rerne. Ringle, ploča, odnosno gorionici kod šporeta na plin, su jednostavni i lako dostupni, pa posebna uputstva nisu potrebna.Sa rernom je situacija složenija – zanemarivanje redovnog..
10 јан Kodovi grešaka kod LG mašine za pranje veša
neparno 0 2909
Vlasnik ste LG mašine za pranje veša Brenda koji je globalno poznat po visokokvalitetnim uređajima. Ali šta se dešava kada vidite kod greške na mašini za pranje veša i ne možete da je pokrenete?U nekim slučajevima kodovi ukazuju na kvarove koji se mo..
Prikazuje se1 do12 od61 (6 stranica)

Proizvod trenutno nije na stanju. Unesite Vaše podatke i na mejl će Vam stići obaveštenje, čim proizvod bude dostupan.

Ime
Mejl
Telefon