KupiDeo Meni
Korpa

Kupi Deo Blog RSS Feed

10 мај Kodovi grešaka kod Beko mašine za veš
neparno 1 42
Da li vaša Beko mašina za pranje veša prikazuje kodove grešaka za koje niste sigurni šta znače? Ako je odgovor potvrdan, sastavili smo listu sa svim kodovima grešaka zajedno sa objašnjenjima šta bi mogao biti problem sa vašom mašinom za veš.C9, F9 ..
18 апр Solarne baštenske lampe, jednostavne, ekonomične i lepe
neparno 1 111
Ukoliko želite brzo i lako da osvetlite bilo koji deo svog dvorišta ili terase, predlažemo solarne baštenske lampe. Za njihovo montiranje nije vam potrebno kopanje, polaganje i zaštita električnih kablova, povezivanje u razvodnim ormanima. Postavićet..
22 мар Pomoć pri izboru nove pegle
neparno 1 208
Odlučili ste da kupite novu peglu za svoje domaćinstvo, ili na poklon. Zadatak se čini jednostavnim, ponuda u prodavnicama je dobra, ali na neka pitanja, koja sigurno imate, trebalo bi na vreme pribaviti odgovor. Evo, zato, korisnih saveta.Pegle se m..
14 феб Rešenje za tvrdu vodu u domaćinstvu
neparno 1 316
Tvrdoću vode u mestu u kojem živite ne možete da birate. Ona dolazi iz vodovodnih cevi takva kakva jeste i njene karakteristike zavise od tla kroz koje prolazi. Zbog tvrde vode, pre nego što očekujete, otkazuju grejači za bojlere i grejači za veš maš..
17 јан Sijalična grla, vrste i karakteristike
neparno 2 672
Najčešći „uradi sam“ poduhvati u oblasti električnih instalacija odnose se na izradu, popravku, prepravku, fiksiranje... lampe, lustera, plafonjere, ili drugog rasvetnog tela. Oprema za rasvetu  nije skupa, potrebna su samo elementarna znanja, pa uz ..
15 дец Kvarcne grejalice, infracrvene grejalice i paneli
neparno 1 747
Jedan broj kupaca misli, a tome su doprineli i sami prodavci, da su kvarcne grejalice i infracrvene grejalice dva naziva za istu grupu grejnih tela. Velike sličnosti među njima postoje, ali je, kada planirate investiciju, potrebno da poznajete i razl..
16 нов Izaberite nosač za televizor
neparno 1 446
Da li Vam je potreban nosač za televizor? Čak i korisnici verni tradiciji ponekad požele da TV ekran sklone sa police ili komode, i jednostavno ga postave na zid. Nekoliko je prednosti u prilog ovakvoj odluci.Prva je prostor koji se oslobađa, obič..
16 окт Koristite bezbedno produžni kabl
neparno 1 847
Veran pratilac gotovo svih manjih potrošača električne energije je produžni kabl. Produžni i priključni kablovi različitih dužina i karakteristika nalaze se u poslovnim prostorijama, sobama i kuhinjama stanova, ali i u dečjim sobama, u podrumima, na ..
30 авг Saveti za izbor mašine za sušenje veša
neparno 3 522
Mašine za sušenje veša sve češće su prisutne u našim stanovima. Ako imate dovoljno prostora da instalirate sušaru, kako je često zovemo, i novca da je kupite, uštedećete vreme i rešiti na najbolji način organizaciju poslova vezanih za pranje, sušenje..
31 јул Saveti za održavanje mašine za pranje sudova
neparno 2 591
Mašina za pranje sudova neophodan je sastavni deo savremene kuhinje. Delovi za sudo mašine, kako ih skraćeno zovemo, obično su nešto su skuplji od rezervnih delova za druga aparate u domaćinstvu. Zbog toga je dobro misliti o održavanju na vreme, i po..
09 јун Znate li šta je HEPA filter?
neparno 2 783
Vazduh koji udišemo, posebno u gradovima, prekomerno je zagađen čak i tokom letnjih meseci. Kada se pomene kvalitet vazduha u kućnim uslovima, obično pronađete i pojam HEPA filter. Usisivači, klima uređaji, sistemi za etažno grejanje, aparati za preč..
24 дец Kontrolisana ventilacija, za zdravlje i uštede
mladen 4 1324
Ventilacija stana, kuće, proizvodne hale, kancelarije... najbolja je ako znate kada, kako i koliko vazduha ulazi i izlazi iz prostora u kojem boravite.Poražavajuća je činjenica da većina ljudi provede oko 90% života u zatvorenom. Razmislite koliko ..
Prikazuje se1 do12 od28 (3 stranica)

Poštovani/a, proizvod trenutno nije na stanju. Unesite Vaše podatke i na mejl će Vam stići obaveštenje čim proizvod bude dostupan.

Ime
Mejl
Telefon
Napomena