KupiDeo Meni
Korpa

Kupi Deo Blog RSS Feed

21 мај Održavanje aparata za espresso
neparno 0 28
Espresso kafa kod kuće više nije luksuz. Ako poželite da u svom domu obezbedite omiljene espresso mirise i ukuse, na raspolaganju su vam aparati koji, uz elementarno održavanje, mogu da traju dugo. Pošto većina vlasnika ne zna šta tačno treba činiti ..
22 апр Da mikrotalasna pećnica traje duže
neparno 1 97
Proizvođači mikrotalasnih pećnica u deklaraciji obično navode da ovaj aparat traje 10 godina. Sigurni smo da može i duže, uz pravilno i redovno održavanje.Tosteri, pećnice i pekači nalaze se u kategoriji koju nazivamo mali kućni aparati. Oni nisu sku..
22 мар Da li je polovan aparat za domaćinstvo dobar izbor
neparno 2 178
Kada se trošak popravke većeg aparata za domaćinstvo približi polovini cene novog, a vi nemate dovoljno novca za kupovinu, kao opcija se pojavljuje nabavka polovnog aparata. Ponuda na tržištu je velika i raznovrsna, a mnogi pojedinci koji mogu da ih ..
22 феб Održavanje mašine za pranje veša
neparno 1 304
Veš mašina je aparat za domaćinstvo koji se, pored frižidera i šporeta, i u vašem domu, verovatno, najviše koristi. Redovno održavanje je neophodno, kako biste izbegli česte posete servisera.Uobičajene postupke čišćenja verovatno znate, ali ćemo, pre..
07 феб Karakteristike i prednosti električnih kamina
neparno 1 311
Ako nemate mogućnosti da u stanu ili kući ugradite kamin, a želite da uživate u toploti uz vatru i odsjaj plamena na zidovima – rešenje je električni kamin. Atmosfera možda neće biti identična kao kod otvorenog ložišta, ali zato su tu neuporedivo jed..
23 јан Saveti za kupovinu zvučnika za automobil
neparno 2 387
Čak i ako napravite dobar izbor plejera, ili ste kvalitetan uređaj zatekli u kolima, zvučnici mogu da naprave problem. Moguće je da su postavljeni na neodgovarajuće mesto, da su montirani najjeftiniji, stari i polovni, tek da su tu. Proverite, zato, ..
29 дец Ako planirate posao sa vending aparatima
neparno 0 982
Sigurno će vas iznenaditi podatak da su prvi vending aparati postavljeni u 19. veku. Uz brojne izmene ali sa istom svrhom opstali su do danas, a njihovi vlasnici tvrde da, uz adekvatnu organizaciju, donose dobar profit.Za one kojima je pojam nepoznat..
21 нов Kako povećati bezbednost u kuhinji
1 360
Kuhinja je jedno od onih mesta na kojem se zajedno nalaze voda i više električnih uređaja uključenih u struju. U kuhinji se priprema hrana koja proizvodi vodenu paru, u upotrebi je i ulje, a tu su i oštri predmeti, vrele površine, lako lomljivo posuđ..
07 нов Simboli na plastičnim posudama za hranu
2 924
Kupili ste plastičnu posudu za hranu i na njenom dnu zatekli nekoliko simbola. Za neke verovatno možete pretpostaviti šta znače, dok su vam drugi nepoznati. Istovremeno, sigurno sebi postavljate pitanje da li je posuda dovoljno bezbedna, šta će se do..
29 окт Kupovina šporeta, informacije i saveti
1 455
Šporet je aparat za domaćinstvo koji se koristi svakodnevno, tokom čitave godine. Upravo zato treba izabrati šporet koji odgovara vašim potrebama, zanemarujući pritom izvesne razlike u ceni. Ukoliko ga platite nešto više nego što ste planirali, kroz ..
24 јул Kako izabrati aspirator
1 864
Odaberite i ugradite kuhinjski aspiratorKuhinjski aspirator je uređaj bez kojeg se može, ali kad razmotrite sve njegove prednosti sigurno ćete poželeti da ga kupite, stalno upotrebljavate, redovno održavate. Aspirator uklanja loše mirise, dim, vodenu..
27 мај Saveti za održavanje zamrzivača
neparno 3 1761
Zamrzivači su prisutni u gotovo svakom domaćinstvu, bilo kao samostalni aparati ili u kombinaciji sa frižiderom. Za njihovo ispravno funkcionisanje neophodno je redovno održavanje i nekoliko preduslova, a posledice nepažnje mogu biti velike – od kvar..
Prikazuje se1 do12 od40 (4 stranica)

Poštovani/a, proizvod trenutno nije na stanju. Unesite Vaše podatke i na mejl će Vam stići obaveštenje čim proizvod bude dostupan.

Ime
Mejl
Telefon
Napomena