KupiDeo Meni
Korpa

Obaveštavamo sve kupce da zbog ogromnog povećanja obima posla kurirske službe CityExpres, može doći do odlaganja i kašnjenja sa isporukom paketa.

Zahvaljujemo se svima na razumevanju.

Kupi Deo Blog RSS Feed

21 нов Google TV, usavršeni Android TV
neparno 0 445
Cene smart televizora pale su toliko da više ne postavljamo pitanje da li ih možemo kupiti. Jedini zadatak koji imamo je da analiziramo karakteristike uređaja, a jedna od obaveznih je – koji operativni sistem pokreće televizor.U ponudi ubedljivo domi..
08 нов Kodovi grešaka kod Beko sudo mašine
neparno 1 1805
Da li vaša Beko sudo mašina prikazuje kodove grešaka a vi niste sigurni šta označavaju? Ako je tako, sastavili smo listu koja sadrži sve kodove grešaka, zajedno sa objašnjenjima za moguće probleme sa vašom sudo mašinom.H2 - Greška senzora zamućenost..
23 окт Nivelacija uz pomoć vagres creva
neparno 1 2614
Majstori amateri, hobisti i drugi koji bi želeli da deo građevinskih poslova obave sami sigurno su čuli za nivelaciju uz pomoć vagres creva. Radi se o postupku tokom kojeg se određuju tačke, odnosno horizontalna linija, na istoj visini od neke površi..
23 сеп Mašina za pranje sudova koju svaki restoran mora imati
neparno 1 950
Ako ste vlasnik restorana, kafeterije, pekare, poslastičarnice, picerije ili drugog biznisa koji podrazumeva serviranje hrane, obavezno nabavite mašinu za pranje sudova. Kažemo obavezno, pošto ovaj aparat štedi vreme i novac, oslobađa od angažovanja ..
29 авг Aparati koje ne treba uključivati u produžni kabl
neparno 1 896
Sigurno ih imate nekoliko – produžni kablovi različitih dužina, često sumnjivog kvaliteta, pomažu vam da sa jednom utičnicom povežete više aparata. Razlozi za njihovu upotrebu su opravdani. Broj uređaja kojima je struja potrebna raste, a stanovi su p..
23 јул Ako kupujete klima uređaj, proverite karakteristike
neparno 1 461
Kupovina aparata za domaćinstvo ponekad je podložna improvizaciji. Važno nam je da to bude nama poznat brend, a uobičajeno je i prihvatanje iskustva drugih, bez razmišljanja. Klima uređaji nisu izuzetak. Njihova specifičnost je što se često kupuju na..
14 јул Kako izabrati rashladnu komoru
neparno 7 310
Ukoliko vaše poslovanje zahteva skladištenje lako kvarljive robe, rashladna komora (hladnjača) je potreba i obaveza. Osim što doprinosi smanjenju troškova čuvanja i distribucije, hladnjača povećava poverenje kupaca i poslovnih partnera, koji očekuju ..
21 мај Održavanje aparata za espresso
neparno 2 515
Espresso kafa kod kuće više nije luksuz. Ako poželite da u svom domu obezbedite omiljene espresso mirise i ukuse, na raspolaganju su vam aparati koji, uz elementarno održavanje, mogu da traju dugo. Pošto većina vlasnika ne zna šta tačno treba činiti ..
22 апр Da mikrotalasna pećnica traje duže
neparno 1 460
Proizvođači mikrotalasnih pećnica u deklaraciji obično navode da ovaj aparat traje 10 godina. Sigurni smo da može i duže, uz pravilno i redovno održavanje.Tosteri, pećnice i pekači nalaze se u kategoriji koju nazivamo mali kućni aparati. Oni nisu sku..
22 мар Da li je polovan aparat za domaćinstvo dobar izbor
neparno 3 582
Kada se trošak popravke većeg aparata za domaćinstvo približi polovini cene novog, a vi nemate dovoljno novca za kupovinu, kao opcija se pojavljuje nabavka polovnog aparata. Ponuda na tržištu je velika i raznovrsna, a mnogi pojedinci koji mogu da ih ..
22 феб Održavanje mašine za pranje veša
neparno 2 620
Veš mašina je aparat za domaćinstvo koji se, pored frižidera i šporeta, i u vašem domu, verovatno, najviše koristi. Redovno održavanje je neophodno, kako biste izbegli česte posete servisera.Uobičajene postupke čišćenja verovatno znate, ali ćemo, pre..
07 феб Karakteristike i prednosti električnih kamina
neparno 1 959
Ako nemate mogućnosti da u stanu ili kući ugradite kamin, a želite da uživate u toploti uz vatru i odsjaj plamena na zidovima – rešenje je električni kamin. Atmosfera možda neće biti identična kao kod otvorenog ložišta, ali zato su tu neuporedivo jed..
Prikazuje se1 do12 od47 (4 stranica)

Proizvod trenutno nije na stanju. Unesite Vaše podatke i na mejl će Vam stići obaveštenje, čim proizvod bude dostupan.

Ime
Mejl
Telefon