KupiDeo Meni
Korpa

Kupi Deo Blog RSS Feed

10 апр Kodovi grešaka kod GORENJE mašine za pranje veša
neparno 0 124
Greške Gorenje mašine za pranje veša kreću se od toga da se vrata ne zatvaraju pravilno do kvara motora, grejača itd. Uređaj će signalizirati grešku čim se otkrije i program će se zaustaviti. Ako je greška signalizirana kada mašina za pranje veša ..
22 мар Kablovi i žice, za početnike
neparno 0 725
Proizvodi iz naše ponude nisu samo za majstore. I drugi kupci nam se obraćaju i kupuju kod nas, a ono što najčešće traže su elektromaterijal i rezervni delovi za aparate za domaćinstvo.Zato smo odlučili da par tekstova posvetimo osnovnim znanjima u o..
13 мар Kodovi grešaka kod Indesit i Ariston mašina za pranje veša
neparno 0 790
Kod ovih mašina svi kodovi grešaka koji počinju sa F01 do F11 su validni za mašine za pranje veša Indesit i Ariston 2000. Počevši od F01 do F12 - za mašine za pranje veša Indesit - nova serija "Evolution", a od F01 do F15 - za mašine za pranje veša s..
22 феб Pravo na popravku uređaja i posle isteka garancije
neparno 2 1778
Briga o klimatskim promenama i zalaganje za cirkularnu ekonomiju bili su neposredni povodi za jednu dobru vest za potrošače u Evropskoj uniji. Oni će u narednim godinama dobiti niz novih prava i podsticaja za popravku aparata u domaćinstvu, i posle i..
14 феб Kodovi grešaka kod BEKO mašine za sušenje veša
neparno 1 1545
Postoji mnogo različitih kodova grešaka koji se mogu prikazati na Beko sušilici, a svaki od njih ukazuje na drugačiji problem.U ovom tekstu možete pronaći neke od uobičajenih Beko kodova grešaka koji se mogu prikazati i šta oni znače.Ne zaboravite da..
21 јан Redovno održavanje rerne
neparno 1 2231
Posao održavanja šporeta uglavnom se svodi na periodično čišćenje rerne. Ringle, ploča, odnosno gorionici kod šporeta na plin, su jednostavni i lako dostupni, pa posebna uputstva nisu potrebna.Sa rernom je situacija složenija – zanemarivanje redovnog..
10 јан Kodovi grešaka kod LG mašine za pranje veša
neparno 0 1678
Vlasnik ste LG mašine za pranje veša Brenda koji je globalno poznat po visokokvalitetnim uređajima. Ali šta se dešava kada vidite kod greške na mašini za pranje veša i ne možete da je pokrenete?U nekim slučajevima kodovi ukazuju na kvarove koji se mo..
17 дец Šta treba znati ako sami pravite luster
neparno 1 1169
Pravljenje originalnog lustera moguće je na stotine načina u “uradi sam” varijanti. Uz maštu, strpljenje i svega nekoliko jednostavnih delova, možete imati unikatnu rasvetu u enterijeru. A kada vam ona dosadi ili želite da promenite ambijent, podjed..
13 дец Kodovi grešaka kod Gorenje mašine za sušenje veša
neparno 0 1609
Imate problem sa mašinom za sušenje? Mašina prikazuje kodove, a vi ne znate šta to zapravo znači? U nastavku ćete pronaći listu koja sadrži sve kodove grešaka, zajedno sa objašnjenjima za moguće probleme sa vašom mašinom za sušenje veša.E0 Greška kon..
21 нов Google TV, usavršeni Android TV
neparno 1 961
Cene smart televizora pale su toliko da više ne postavljamo pitanje da li ih možemo kupiti. Jedini zadatak koji imamo je da analiziramo karakteristike uređaja, a jedna od obaveznih je – koji operativni sistem pokreće televizor.U ponudi ubedljivo domi..
08 нов Kodovi grešaka kod Beko sudo mašine
neparno 2 2704
Da li vaša Beko sudo mašina prikazuje kodove grešaka a vi niste sigurni šta označavaju? Ako je tako, sastavili smo listu koja sadrži sve kodove grešaka, zajedno sa objašnjenjima za moguće probleme sa vašom sudo mašinom.H2 - Greška senzora zamućenost..
23 окт Nivelacija uz pomoć vagres creva
neparno 1 3070
Majstori amateri, hobisti i drugi koji bi želeli da deo građevinskih poslova obave sami sigurno su čuli za nivelaciju uz pomoć vagres creva. Radi se o postupku tokom kojeg se određuju tačke, odnosno horizontalna linija, na istoj visini od neke površi..
Prikazuje se1 do12 od56 (5 stranica)

Proizvod trenutno nije na stanju. Unesite Vaše podatke i na mejl će Vam stići obaveštenje, čim proizvod bude dostupan.

Ime
Mejl
Telefon