KupiDeo Meni
Korpa

Kupi Deo Blog RSS Feed

09 јун Znate li šta je HEPA filter?
neparno 2 208
Vazduh koji udišemo, posebno u gradovima, prekomerno je zagađen čak i tokom letnjih meseci. Kada se pomene kvalitet vazduha u kućnim uslovima, obično pronađete i pojam HEPA filter. Usisivači, klima uređaji, sistemi za etažno grejanje, aparati za preč..
24 дец Kontrolisana ventilacija, za zdravlje i uštede
mladen 4 942
Ventilacija stana, kuće, proizvodne hale, kancelarije... najbolja je ako znate kada, kako i koliko vazduha ulazi i izlazi iz prostora u kojem boravite.Poražavajuća je činjenica da većina ljudi provede oko 90% života u zatvorenom. Razmislite koliko ..
23 јан Da li ste znali ovo o magnezijumu (Mg)?
neparno 3 8848
Medicina kaže da unošenje magnezijuma u organizam putem hrane ili njegovo unošenje putem raznih dijetetskih suplemenata, za šta je naravno potrebno konsultovati lekara ili farmaceuta, između ostalog, umanjuje mogućnost nastajanja kalcifikacije (stvar..
26 дец Najčešći kvarovi na veš mašini
mladen 10 9032
Ispratili smo statistiku na zadnjih 100 popravki veš mašina koje su majstori sa kojima sarađujemo radili. Evo konkretnih kvarova koji se najčešće javljaju i u kom procentu:Najćešći kvar koji se dešava, negde oko 17%, su ležajevi i semering. Uzrok..
17 окт Utičnice, tipovi i funkcije
mladen 3 4277
Verovatno ste se, bar jednom, našli pred pitanjem da li će utikač na uređaju koji kupujete biti odgovarajući za utičnice u vašem stanu. Problem nastaje posebno u situaciji, sve češćoj poslednjih godina, kada aparat za domaćinstvo, alat, mašinu, račun..
07 авг Srbija će zabraniti sijalice sa žarenom niti od sredine 2020. godine
mladen 4 1470
Od sredine sledeće godine upotreba sijalica sa žarenom niti više neće biti moguća u Srbiji, kao rezultat novih pravila koja će zabraniti upotrebu nekih energetski neefikasnih proizvoda, kažu učesnici u panelu o energetskoj efikasnosti i pravilnoj upo..
27 јул Extreme zaptivači - šta su i čemu služe?
mladen 2 1867
Pokušavate da popravite curenje iz rashladnih sistema? - Koristite Extreme zaptivač Šta je Extreme zaptivač? - To je neizostavni proizvod u rešavanju problema vezanih za mala curenja freona iz Vašeg klima uređaja ili rashladnog sistema. K..
26 јун Kodovi grešaka kod Whirlpool mašine za veš
mladen 17 18435
Kodovi grešaka na mašinama za pranje veša i moguća rešenja problema Ukoliko se pojavi neki od navedenih kodova na ekranima Vaših Whirlpool mašina za pranje veša, evo nekoliko koraka koje možete da uraditi i rešite problem. Možda nisu svi kodovi i..
21 јун Ne radi Vam klima uređaj?
mladen 8 7884
Pokvaren Vam je klima uređaj, a niste sigurni šta nije u redu?  U daljem tekstu pročitajte naš vodič koji Vam može pomoći u rešavanju problema.  Pomenućemo neke od uobičajenih simptoma i savetujemo Vas kako da, korak po korak, dođete do rešenja probl..
25 јан Kako odabrati najbolju LED rasvetu za svaku prostoriju u Vašem domu? (II deo)
mladen 7 3175
Kako odabrati najbolju LED rasvetu za svaku prostoriju u Vašem domu? (II deo)U prethodnom delu bloga saznali smo koliko je važno osvetljenje prostora u kom živimo i provodimo najveći deo svog dana. Govorili smo o tome kako izbor sijalica utiče na ..
18 јан Kako odabrati najbolju LED rasvetu za svaku prostoriju u Vašem domu? (I deo)
mladen 4 4828
Kako odabrati najbolju LED rasvetu za svaku prostoriju u Vašem domu? (I deo)Verovatno ste već čuli da sunčeva svetlost deluje na nas tako što nam daje energiju, ali da li ste znali da sijalice deluju na sličan način? Različite vrste sijalica utiču..
24 окт Oslobodite se neprijatnih mirisa iz frižidera
mladen 5 2600
Neprijatni mirisi, koji su nastali ili se zadržali u frižideru, mogu da izmene aromu jela, čak i onih najjednostavnijih. Ukoliko imate ovaj problem sa svojim frižiderom, evo nekoliko načina na koje možete da ga rešite. Počnite od dubinskog čišć..
Prikazuje se1 do12 od18 (2 stranica)

Poštovani/a, proizvod trenutno nije na stanju. Unesite Vaše podatke i na mejl će Vam stići obaveštenje čim proizvod bude dostupan.

Ime
Mejl
Telefon
Napomena