KupiDeo Meni
Korpa

Kupi Deo Blog RSS Feed

23 јан Saveti za kupovinu zvučnika za automobil
neparno 0 46
Čak i ako napravite dobar izbor plejera, ili ste kvalitetan uređaj zatekli u kolima, zvučnici mogu da naprave problem. Moguće je da su postavljeni na neodgovarajuće mesto, da su montirani najjeftiniji, stari i polovni, tek da su tu. Proverite, zato, ..
29 дец Ako planirate posao sa vending aparatima
neparno 0 152
Sigurno će vas iznenaditi podatak da su prvi vending aparati postavljeni u 19. veku. Uz brojne izmene ali sa istom svrhom opstali su do danas, a njihovi vlasnici tvrde da, uz adekvatnu organizaciju, donose dobar profit.Za one kojima je pojam nepoznat..
21 нов Kako povećati bezbednost u kuhinji
1 176
Kuhinja je jedno od onih mesta na kojem se zajedno nalaze voda i više električnih uređaja uključenih u struju. U kuhinji se priprema hrana koja proizvodi vodenu paru, u upotrebi je i ulje, a tu su i oštri predmeti, vrele površine, lako lomljivo posuđ..
07 нов Simboli na plastičnim posudama za hranu
2 260
Kupili ste plastičnu posudu za hranu i na njenom dnu zatekli nekoliko simbola. Za neke verovatno možete pretpostaviti šta znače, dok su vam drugi nepoznati. Istovremeno, sigurno sebi postavljate pitanje da li je posuda dovoljno bezbedna, šta će se do..
29 окт Kupovina šporeta, informacije i saveti
1 267
Šporet je aparat za domaćinstvo koji se koristi svakodnevno, tokom čitave godine. Upravo zato treba izabrati šporet koji odgovara vašim potrebama, zanemarujući pritom izvesne razlike u ceni. Ukoliko ga platite nešto više nego što ste planirali, kroz ..
24 јул Kako izabrati aspirator
1 658
Odaberite i ugradite kuhinjski aspiratorKuhinjski aspirator je uređaj bez kojeg se može, ali kad razmotrite sve njegove prednosti sigurno ćete poželeti da ga kupite, stalno upotrebljavate, redovno održavate. Aspirator uklanja loše mirise, dim, vodenu..
27 мај Saveti za održavanje zamrzivača
neparno 3 1224
Zamrzivači su prisutni u gotovo svakom domaćinstvu, bilo kao samostalni aparati ili u kombinaciji sa frižiderom. Za njihovo ispravno funkcionisanje neophodno je redovno održavanje i nekoliko preduslova, a posledice nepažnje mogu biti velike – od kvar..
10 мај Kodovi grešaka kod Beko mašine za veš
neparno 2 2694
Da li vaša Beko mašina za pranje veša prikazuje kodove grešaka za koje niste sigurni šta znače? Ako je odgovor potvrdan, sastavili smo listu sa svim kodovima grešaka zajedno sa objašnjenjima šta bi mogao biti problem sa vašom mašinom za veš.C9, F9 ..
18 апр Solarne baštenske lampe, jednostavne, ekonomične i lepe
neparno 4 838
Ukoliko želite brzo i lako da osvetlite bilo koji deo svog dvorišta ili terase, predlažemo solarne baštenske lampe. Za njihovo montiranje nije vam potrebno kopanje, polaganje i zaštita električnih kablova, povezivanje u razvodnim ormanima. Postavićet..
22 мар Pomoć pri izboru nove pegle
neparno 1 846
Odlučili ste da kupite novu peglu za svoje domaćinstvo, ili na poklon. Zadatak se čini jednostavnim, ponuda u prodavnicama je dobra, ali na neka pitanja, koja sigurno imate, trebalo bi na vreme pribaviti odgovor. Evo, zato, korisnih saveta.Pegle se m..
14 феб Rešenje za tvrdu vodu u domaćinstvu
neparno 1 806
Tvrdoću vode u mestu u kojem živite ne možete da birate. Ona dolazi iz vodovodnih cevi takva kakva jeste i njene karakteristike zavise od tla kroz koje prolazi. Zbog tvrde vode, pre nego što očekujete, otkazuju grejači za bojlere i grejači za veš maš..
17 јан Sijalična grla, vrste i karakteristike
neparno 2 2325
Najčešći „uradi sam“ poduhvati u oblasti električnih instalacija odnose se na izradu, popravku, prepravku, fiksiranje... lampe, lustera, plafonjere, ili drugog rasvetnog tela. Oprema za rasvetu  nije skupa, potrebna su samo elementarna znanja, pa uz ..
Prikazuje se1 do12 od35 (3 stranica)

Poštovani/a, proizvod trenutno nije na stanju. Unesite Vaše podatke i na mejl će Vam stići obaveštenje čim proizvod bude dostupan.

Ime
Mejl
Telefon
Napomena