Obaveštavamo sve kupce da zbog tehničkih problema, nije moguća registracija kupaca preko stranice "Registracija novog korisnika". Registraciju je moguće izvršiti samo preko stranice "Kasa". Radimo na otklanjanju problema. Hvala na razumevanju.
Sajt kupideo.com koristi kolačiće radi što boljeg iskustva naših posetilaca. Daljim korišćenjem sajta smatramo da ste saglasni sa našom politikom privatnosti i potvrđujete prihvatanje kolačića.

O nama

Internet prodavnica KupiDeo.com je specijalizovana za prodaju rezervnih delova za belu tehniku, opreme za rashladu, elektromaterijala, automatike i rasvete. Širokim asortimanom kao i stalnim zalihama, trudimo se da na najbrži način zadovoljimo potrebe kupaca na srpskom tržištu.

Internet prodavnica je pokrenuta 01. Novembra 2014. u okviru S.T.R. Stelax-a iz Šapca, kao posebna poslovna jedinica. 
Misija

KupiDeo je internet prodavnica u razvoju, koja teži da kvalitetom usluga i proizvoda stvori najbolje uslove za svoje kupce.


Vizija

Vizija KupiDeo internet prodavnice jeste unapredjenje pozicije u oblastima rezervnih delova za belu tehniku, opreme za rashladu, elektromaterijala, automatike i rasvete, kao i osvajanje liderske pozicije u ovim oblastima na našem tržištu.


Cilj

Kvalitet proizvoda i usluga i pristupačna cena su na prvom mestu. Naš cilj pre svega, je da kupcima pružimo najviše moguće za njihov uloženi novac, ceneći njihovo vreme i poverenje.
Naš stalni tim:

Mladen Stepić
Referent prodaje
mladen@stelax.co.rs

Veljko Lazarević
Šef maloprodaje
maloprodaja@stelax.co.rs

Stefan Paunović
Dizajner
s.paunovic@me.com

Yogesh Thakur
PHP programer
yogeshthakur01@gmail.com


Opšti podaci firme 


Poslovna jedinica:
KupiDeo
Naziv firme:
S.T.R. Stelax
Adresa: 
Beogradski put bb Mišar, 15000 Šabac
Matični broj:
54816561
Poreski broj:
100113133
Web adresa: 
www.kupideo.com, www.stelax.co.rs

Kontakt telefon:
065/629-86-46
Faks:
015/381-222
Kontakt e-mail adresa: 
office@kupideo.com
Fejsbuk stranica: stelax.kupideoMaloprodaja: S.T.R. Stelax

Adresa: Vojvode Mišića 69 - 15000 Šabac
Loading...
Loading...
Loading...