KupiDeo Meni
Korpa

Rashladne komore

Hladnjače u današnje vreme su isplative investicije za mnoge industrije. Bez obzira da li radite u ugostiteljstvu, sa mlečnim proizvodima, mesnoj i ribljoj industriji ili prodajte robu za široku potrošnju, ulaganje u hladnjače može pomoći u povećanju efikasnosti vašeg poslovanja.

Hladnjače koje izrađujemo pružaju odličan pristup i dovoljno prostora za skladištenje. 

Naše rashladne komore su tako dizajnirane da produže dugovečnost zaliha, čuvajući zalihe, ravnomernom kontrolom temperature. 

Glavni fokus je da se minimiziraju temperaturne fluktuacije do kojih može doći odabirom loše rashladne opreme i tako naruši kvalitet proizvoda.


Šifra proizvoda: Rashladne komore
Prodaja, projektovanje i montaža rashladnih komora/hladnjača na teritoriji Srbije.Rok izrade rashladne komore 7-14 dana.Zatražite ponudu, popunite formu.Ukratko o rashladnim komorama:Rashladne komore/hladnjače su prostori u kojima se, zahvaljujući rashladnom sistemu, koji simulira određene klimatsk..
0.00 din
Bez poreza:0.00 din
Šifra proizvoda: Modularne komore
Prodaja, projektovanje i montaža modularnih rashladnih komora/hladnjača na teritoriji Srbije.Rok izrade rashladne komore 7-14 dana.Zatražite ponudu, popunite formuModularne rashladne komore namenjene su za čuvanje prehrambenih proizvoda (mleka i mlečnih proizvoda, voća i povrća, mesa, čuvanje smrznu..
0.00 din
Bez poreza:0.00 din
Prikazuje se1 do2 od2 (1 stranica)

Proizvod trenutno nije na stanju. Unesite Vaše podatke i na mejl će Vam stići obaveštenje, čim proizvod bude dostupan.

Ime
Mejl
Telefon