KupiDeo Meni
Korpa

Modularne plusne i minusne rashladne komore - prodaja i montaža

Prodaja, projektovanje i montaža modularnih rashladnih komora za ugostiteljstvo, HoReCa industriju, markete i druge prodajne objekte na teritoriji Srbije

Nudimo sveobuhvatne usluge u oblasti modularnih rashladnih komora, specijalizovane za ugostiteljstvo, restorane, hladnjače za voće i povrće, markete i druge prodajne objekte. Naše modularne komore su dizajnirane da zadovolje najviše standarde kvaliteta i efikasnosti, pružajući optimalne uslove za skladištenje vaših proizvoda uz maksimalnu fleksibilnost i prilagodljivost.

Naše usluge uključuju:

  • Prodaja: Visokokvalitetne modularne rashladne komore prilagođene specifičnim potrebama vašeg poslovanja. Naša ponuda obuhvata različite modele i veličine, kako bi se savršeno uklopile u vaše prostore i poslovne zahteve, uključujući skladištenje mesa, mlečnih proizvoda i drugih kvarljivih namirnica.

  • Projektovanje: Naš tim stručnjaka će kreirati personalizovani plan modularne rashladne komore, uzimajući u obzir sve vaše potrebe i prostorne mogućnosti. Koristimo najnovije tehnologije i inovativna rešenja za maksimalnu efikasnost i uštedu energije.

  • Montaža: Profesionalna montaža modularnih rashladnih komora sa garancijom kvaliteta. Naš tim iskusnih tehničara obezbeđuje brzu i pouzdanu instalaciju modularnih panela, poštujući sve bezbednosne standarde i propise.

Prednosti modularnih komora:

  • Fleksibilnost: Modularne komore omogućavaju brzu i jednostavnu promenu konfiguracije i veličine, kako bi se prilagodile rastućim potrebama vašeg poslovanja.
  • Brza montaža: Zbog unapred izrađenih panela, montaža je brza i efikasna, što skraćuje vreme potrebno za instalaciju i omogućava brže puštanje u rad.
  • Prilagodljivost: Modularne komore mogu biti prilagođene različitim industrijama i specifičnim zahtevima skladištenja.

Rok izrade i montaže:

  • Brza izrada i montaža modularnih rashladnih komora, u roku od 7-14 dana od potvrde narudžbine. Razumemo važnost vremena u vašem poslovanju, stoga se trudimo da obezbedimo efikasnu i pravovremenu uslugu.

Zašto odabrati nas:

  • Kvalitet: Koristimo najkvalitetnije materijale i komponente, garantujući dugotrajnost i pouzdanost naših modularnih rashladnih komora.
  • Iskustvo: Sa dugogodišnjim iskustvom u industriji, naš tim pruža stručnost i znanje koje vam je potrebno za optimalna rashladna rešenja.
  • Podrška: Pružamo kontinuiranu tehničku podršku i održavanje, kako bi vaša modularna rashladna komora uvek radila besprekorno.

Zatražite ponudu, popunite formu

Modularne rashladne komore namenjene su za čuvanje prehrambenih proizvoda (mleka i mlečnih proizvoda, voća i povrća, mesa, čuvanje smrznutih namirnica i brzo smrzavanje).

Nudimo modularne rashladne komore sa 15 različitih visina od 1800 do 3900mm. Panele prodajemo u dve debljine  (80mm i 120mm) , sa zapreminom komore od 2m3 do 150m3. Ovako veliki broj veličina komora nudi mogućnost maksimalnog iskorišćenja vašeg prostora.

 

Komore su namenjene za ručni unos robe i montažu u zatvorenom prostoru na ravnu površinu. Vrata se standardno postavljaju sa jedne strane ali se mogu ugraditi sa sve četiri strane.

Samonoseći poliuretanski paneli obostrano obloženi pocinkovanim plastificiranim limom debljine 0.6mm.

lzolacioni materijal dvokomponentna smesa (poliuretan) sa koeficijentom prolaza toplote od X=0.023 W/m2K

i gustinom od 44kg/m3.

Podovi komora se izvode sa unutrašnjim pocinkovanim limom debljine 1.25 mm koji je presvučen PVC filmom debljine 150 mikrona, a spoljašnji 0.6mm.


Sa unutrašnje strane unutrašnjeg lima se lepi iverica debljine 12mm i tek tada se vrši punjenje poliuretanom. Na taj naćin dobijamo nosivost poda od 150kg/m2.

Okvir kućišta rashladnih komora je sa rastavljivom konstrukcijom od PVC profila i uglova. 

Specijalnog oblika sa zaobljenjima radi lakšeg čišcenja, tako da su zadovoljeni HACCP standardi. Koristimo PVC profile i uglove u dve veličine, zavisno od veličine i namene rashladne komore.

Rashladna komora se isporučuje u delovima i montira u objektu. 

Međusobno povezivanje panela je vrlo jednostavno, termički efikasno i higijenski besprekorno. Povezivanje dva panela vrši se bravicama koje se postavljaju u panele pre njihovog livenja. 
Povezivanje panela sa profilom se takođe vrši bravicom, s tim što ne postoji ženska bravica u profilu već se postavlja preforirana traka.

Kada se rashladne komore rade bez poda, tada se samonoseći paneli na vrlo jednostavan način postavljaju na specijalne profile.

Profili su tako napravljeni da sa unutrašnje strane imaju zaobljenje, radi lakšeg čišćenja.

Za unos robe u komore bez poda mogu se koristiti kolica iii manji paletari.

U ponudi imamo i klasične rashladne komore.Napišite recenziju

Napomena: HTML nije podržan!
Loše Dobro
Captcha

Potrošač ima pravo da se predomisli i odustane od kupovine u roku od 14 dana od dana kada mu je roba isporučena.
Potrošač ovo pravo iskorišćava tako što popunjava i šalje trgovcu obrazac i odustanak od ugovora, kao i dostavljenu robu i to čini o sopstvenom trošku (čl. 28. i 35. Zakona).
Online formular zahtev za odustanak od ugovora

Uputstvo za odustanak od kupovine možete pronaći putem sledećeg linka: Video uputstva

Postavite nam pitanje

Napomena: HTML nije podržan!
Captcha

Proizvod trenutno nije na stanju. Unesite Vaše podatke i na mejl će Vam stići obaveštenje, čim proizvod bude dostupan.

Ime
Mejl
Telefon