Obaveštavamo sve kupce da zbog tehničkih problema, nije moguća registracija kupaca preko stranice "Registracija novog korisnika". Registraciju je moguće izvršiti samo preko stranice "Kasa". Radimo na otklanjanju problema. Hvala na razumevanju.
Sajt kupideo.com koristi kolačiće radi što boljeg iskustva naših posetilaca. Daljim korišćenjem sajta smatramo da ste saglasni sa našom politikom privatnosti i potvrđujete prihvatanje kolačića.

Armafleks

Armafleks

Ukoliko ste sam svoj majstor ili neko ko se bavi montažom klima uređaja, naša online prodavnica ima da Vam ponudi armaflex u više različitih veličina.Ova izolacija cevi koristi se da spreči kondenzaciju vlage i pomaže u smanjenju energetskih gubitaka. Takođe i štiti instalicije od korozije. U pitanju je fleksibilni elastomerni izolacioni materijal zatvorenih ćelija. Uz ovu izolaciju Vaš klima uređaj je osiguran od kvara i požara. Ne čekajte da se nesreća desi-sprečite je na vreme. Za kupovinu armaflexa veličine 18 mm dobijate popust na količinu ukoliko pročite 50 ili više metara istog. Rok dostave je 24 h. Napravljena od veoma izdržljivog materija, poslužiće Vas dugi niz godina. Kod nas možete pronaći u veličinama od 6, 10, 12, 18, 22 mm. 

Prikaži:
Sortiranje:

Armaflex 10mm (izolacija)

Plamaflex - izolacija za bakarne cevi...

45,00 din Bez PDV: 38,00 din

Armaflex 12mm (izolacija)

Plamaflex - izolacija za bakarne cevi...

45,00 din Bez PDV: 38,00 din

Armaflex 18mm (izolacija)

Važno: za ovaj proizvod dobijate popust na količinu. Ispod cene artikla piše "50 ili više:" (odnosi ..

50,00 din Bez PDV: 42,00 din

Armaflex 22mm (izolacija)

Plamaflex - izolacija za bakrane cevi...

60,00 din Bez PDV: 50,00 din

Armaflex 6mm (izolacija)

Plamaflex - izolacija za bakrane cevi...

42,00 din Bez PDV: 35,00 din

Loading...
Loading...
Loading...