KupiDeo Meni
Korpa

Led rasveta

Kada se govori o prednostima koje ima LED rasveta, obično se najpre pomenu uštede električne energije. To jeste veoma važan razlog da umesto klasičnih sijalica kupite LED sijalice, ali nikako nije jedini.

LED paneli, reflektori i svi drugi izvori svetlosti zasnovani na tehnologiji svetlećih dioda traju mnogo duže – LED sijalice, na primer čak 40 puta duže od običnih, zbog čega se i isplati da u startu potrošite nešto više novca na njih.

LED rasveta je bezbedna zbog niskog nivoa emitovanja toplote, što je u nekim uslovima ključna prednost. Izvori svetlosti ove vrste mogu biti, ukoliko vam je to značajno, veoma malih dimenzija, u oblicima po vašem dizajnu i bez neophodnosti uobičajene staklene zaštite. Njihova paleta tonova zadovoljava najrazličitije potrebe.

Svetlost LED reflektora  na efikasniji način se usmerava na mesto koje je potrebno osvetliti, za LED rasvetu postoji mogućnost diminga, učestalo paljenje i gašenje, kao i visoke i niske temperature ne predstavljaju rizik po svetiljku... LED tehnologija, i to vredi pomenuti, ne emituje UV zrake, pa se rasvetom mogu osvetliti i predmeti osetljivi na UV uticaje, kakve su vredne umetničke slike, na primer.

Zbog apsolutne superiornosti LED-a i velike potražnje naša ponuda u ovoj oblasti je veoma široka. U njoj ćete pronaći LED panele, reflektore, sijalice i LED trake, cevi, strele, različite vrste svetiljki, praktične LED baterijske lampe... Za svetlosne instalacije u kućama, stanovima i poslovnim objektima, u enterijeru i kod spoljašnjeg osvetljavanja, nabavili smo rasvetu najboljih svetskih kompanija –Lumiled, Legrand, General Electric, V-TAC... kao i pouzdanih regionalnih proizvođača Commel, Elmark... Predlažemo da obavezno pogledate i kategoriju LED oprema – tu se nalaze konektori, dimeri, napajanja, kontrolori, različiti profili i vodootporni nosači, koji će vam biti neophodni za instaliranje i optimalno korišćenje Vaše LED rasvete.

Šifra proizvoda: 003136
..
2,430.00 din
Bez poreza:2,025.00 din
Brend/proizvođač: Prosto Šifra proizvoda: 006587
..
410.00 din
Bez poreza:341.67 din
Brend/proizvođač: Prosto Šifra proizvoda: 005452
Napajanje: 3 x 1.5 V LR1130 baterije (u sklopu)Izvor svetlosti: 1 LED diodaTip diode: DIPPunjiva: neMaterijal kućišta: plastikaPrivezak sa LED diodom, prilikom pritiskanja dugmeta daje svetlosni i zvučni signal.  Dostupno u 6 različitih oblika: majmun, žaba, krava, ovca, magarac i mačka...
380.00 din
Bez poreza:316.67 din
Brend/proizvođač: Prosto Šifra proizvoda: 005453
Napajanje: 3 x 1.5 V LR1130 baterije (u sklopu)Izvor svetlosti: 1 LED diodaTip diode: DIPPunjiva: neMaterijal kućišta: plastikaPrivezak sa LED diodom, prilikom pritiskanja dugmeta daje svetlosni i zvučni signal. Dostupno u 6 različitih oblika: delfin, pas, patka, tigar, dinosaurus i jednor..
350.00 din
Bez poreza:291.67 din
Brend/proizvođač: Commel Šifra proizvoda: 007030
..
1,980.00 din
Bez poreza:1,650.00 din
Brend/proizvođač: Commel Šifra proizvoda: 007031
..
1,450.00 din
Bez poreza:1,208.33 din
Prikazuje se1 do6 od6 (1 stranica)

Proizvod trenutno nije na stanju. Unesite Vaše podatke i na mejl će Vam stići obaveštenje, čim proizvod bude dostupan.

Ime
Mejl
Telefon