Obaveštavamo sve kupce da zbog tehničkih problema, nije moguća registracija kupaca preko stranice "Registracija novog korisnika". Registraciju je moguće izvršiti samo preko stranice "Kasa". Radimo na otklanjanju problema. Hvala na razumevanju.
Sajt kupideo.com koristi kolačiće radi što boljeg iskustva naših posetilaca. Daljim korišćenjem sajta smatramo da ste saglasni sa našom politikom privatnosti i potvrđujete prihvatanje kolačića.

Delovi za šporete

Delovi za šporete

Ako su ono što tražite ringle, grejači, termostati, prekidači ili neki drugi rezervni delovi za šporete – u našoj online prodavnici čeka vas bogat izbor kvalitetnih proizvoda. Bilo da imate Beko, Gorenje, Candy, Elin ili neki drugi šporet sa našeg tržišta, u našoj ponudi naćićete delove koji su vam potrebni za zamenu. Uz ranovrstan izbor, potrudili smo se i da uz svaki proizvod postavimo fotografiju i detaljan opis kako biste pri izboru proizvoda izbegli mogućnost greške. I što je takodje važno, sve ovo dostupno vam je bez odlaska u prodavnicu, jednostavno naručite artikal koji odgovara vašem uredjaju i on će biti poslat na vašu kućnu adresu.

Prikaži:
Sortiranje:
Loading...
Loading...
Loading...