KupiDeo Meni
Korpa

Akumulatorski odvijač "speede" 43631 Wiha

Svako ko provede veći deo svog dana pričvršćujući šrafove zna koliko je vremena potrebno i koliko dugotrajno opterećuje zglobove. Sa prvim Wiha e-šrafcigerom speedE® na svetu, takvi problemi postaju stvar prošlosti jednom zauvek. SpeedE® vam omogućava da pričvrstite šrafove dvostruko brže nego sa konvencionalnim odvijačem i da i dalje imate potpunu kontrolu nad silom zatezanja zahvaljujući funkciji zaštite materijala. Kada dostigne 0,4 Nm, pričvršćivanje se automatski isključuje kako bi zaštitilo materijal i korisnici mogu pažljivo da završe zatezanje vijaka ručno koristeći maksimalno 8 Nm. Zahvaljujući svojoj električnoj funkciji čegrtaljke i nagrađivanom obliku ručke SoftFinish®, speedE® primetno smanjuje opterećenje zglobova, tetiva i mišića. Upravo iz tog razloga ga preporučuju nemački lekari i terapeuti u Nemačkoj kampanji za zdravija leđa. Integrisano LED svetlo sija direktno na šraf i radni komad na kome korisnik radi. E-šrafciger poboljšava svakodnevnu efikasnost, posebno zahvaljujući svom kompaktnom dizajnu. Najmanje 500 šrafova može da se pričvrsti kada je standardna punjiva baterija 18500 potpuno napunjena. Takođe može da rukuje brojnim različitim profilima šrafova kada se koristi u kombinaciji sa speedE® Industrial držačem bitova i Viha standardnim bitovima.

Idealan alat za sve zadatke pričvršćivanja zavrtnjima u mašinskoj obradi i industriji, kao što su industrijsko održavanje i instalacija, održavanje i popravka motorizovane opreme, grejanje, kontrola klime i vodovodne instalacije, i popravka bicikala i motocikala.

1x E-odvijač speedE®

1x držač bitova sa nastavkom od 50 mm T20

1x punjač za bateriju tipa 18500 Li-Ion sa USB-om

1x 18500 Li-Ion baterija

Napišite recenziju

Napomena: HTML nije podržan!
Loše Dobro
Captcha

Potrošač ima pravo da se predomisli i odustane od kupovine u roku od 14 dana od dana kada mu je roba isporučena.
Potrošač ovo pravo iskorišćava tako što popunjava i šalje trgovcu obrazac i odustanak od ugovora, kao i dostavljenu robu i to čini o sopstvenom trošku (čl. 28. i 35. Zakona).
Online formular zahtev za odustanak od ugovora

Uputstvo za odustanak od kupovine možete pronaći putem sledećeg linka: Video uputstva

Postavite nam pitanje

Napomena: HTML nije podržan!
Captcha

Proizvod trenutno nije na stanju. Unesite Vaše podatke i na mejl će Vam stići obaveštenje, čim proizvod bude dostupan.

Ime
Mejl
Telefon