KupiDeo Meni
Korpa

saveti RSS Feed

10 мај Kodovi grešaka kod Beko mašine za veš
neparno 3 10122
Da li vaša Beko mašina za pranje veša prikazuje kodove grešaka za koje niste sigurni šta znače? Ako je odgovor potvrdan, sastavili smo listu sa svim kodovima grešaka zajedno sa objašnjenjima šta bi mogao biti problem sa vašom mašinom za veš. C9, F9 ..
18 апр Solarne baštenske lampe, jednostavne, ekonomične i lepe
neparno 4 2241
Ukoliko želite brzo i lako da osvetlite bilo koji deo svog dvorišta ili terase, predlažemo solarne baštenske lampe. Za njihovo montiranje nije vam potrebno kopanje, polaganje i zaštita električnih kablova, povezivanje u razvodnim ormanima. Postavićet..
22 мар Pomoć pri izboru nove pegle
neparno 1 1579
Odlučili ste da kupite novu peglu za svoje domaćinstvo, ili na poklon. Zadatak se čini jednostavnim, ponuda u prodavnicama je dobra, ali na neka pitanja, koja sigurno imate, trebalo bi na vreme pribaviti odgovor. Evo, zato, korisnih saveta.Pegle se m..
15 дец Kvarcne grejalice, infracrvene grejalice i paneli
neparno 1 3868
Jedan broj kupaca misli, a tome su doprineli i sami prodavci, da su kvarcne grejalice i infracrvene grejalice dva naziva za istu grupu grejnih tela. Velike sličnosti među njima postoje, ali je, kada planirate investiciju, potrebno da poznajete i razl..
16 нов Izaberite nosač za televizor
neparno 1 1287
Da li Vam je potreban nosač za televizor? Čak i korisnici verni tradiciji ponekad požele da TV ekran sklone sa police ili komode, i jednostavno ga postave na zid. Nekoliko je prednosti u prilog ovakvoj odluci. Prva je prostor koji se oslobađa, obič..
16 окт Koristite bezbedno produžni kabl
neparno 2 5642
Veran pratilac gotovo svih manjih potrošača električne energije je produžni kabl. Produžni i priključni kablovi različitih dužina i karakteristika nalaze se u poslovnim prostorijama, sobama i kuhinjama stanova, ali i u dečjim sobama, u podrumima, na ..
30 авг Saveti za izbor mašine za sušenje veša
neparno 3 2291
Mašine za sušenje veša sve češće su prisutne u našim stanovima. Ako imate dovoljno prostora da instalirate sušaru, kako je često zovemo, i novca da je kupite, uštedećete vreme i rešiti na najbolji način organizaciju poslova vezanih za pranje, sušenje..
31 јул Saveti za održavanje mašine za pranje sudova
neparno 2 1860
Mašina za pranje sudova neophodan je sastavni deo savremene kuhinje. Delovi za sudo mašine, kako ih skraćeno zovemo, obično su nešto su skuplji od rezervnih delova za druga aparate u domaćinstvu. Zbog toga je dobro misliti o održavanju na vreme, i po..
24 дец Kontrolisana ventilacija, za zdravlje i uštede
mladen 4 2274
Ventilacija stana, kuće, proizvodne hale, kancelarije... najbolja je ako znate kada, kako i koliko vazduha ulazi i izlazi iz prostora u kojem boravite. Poražavajuća je činjenica da većina ljudi provede oko 90% života u zatvorenom. Razmislite koliko ..
27 јул Extreme zaptivači - šta su i čemu služe?
mladen 2 3757
Pokušavate da popravite curenje iz rashladnih sistema? - Koristite Extreme zaptivač   Šta je Extreme zaptivač?   - To je neizostavni proizvod u rešavanju problema vezanih za mala curenja freona iz Vašeg klima uređaja ili rashladnog sistema.   K..
26 јун Kodovi grešaka kod Whirlpool mašine za veš
mladen 24 54159
Kodovi grešaka na mašinama za pranje veša i moguća rešenja problema   Ukoliko se pojavi neki od navedenih kodova na ekranima Vaših Whirlpool mašina za pranje veša, evo nekoliko koraka koje možete da uraditi i rešite problem. Možda nisu svi kodovi i..
25 јан Kako odabrati najbolju LED rasvetu za svaku prostoriju u Vašem domu? (II deo)
mladen 7 5376
Kako odabrati najbolju LED rasvetu za svaku prostoriju u Vašem domu? (II deo) U prethodnom delu bloga saznali smo koliko je važno osvetljenje prostora u kom živimo i provodimo najveći deo svog dana. Govorili smo o tome kako izbor sijalica utiče na ..
Prikazuje se1 do12 od16 (2 stranica)

Proizvod trenutno nije na stanju. Unesite Vaše podatke i na mejl će Vam stići obaveštenje, čim proizvod bude dostupan.

Ime
Mejl
Telefon