KupiDeo Meni
Korpa

zanimljivo RSS Feed

14 феб Rešenje za tvrdu vodu u domaćinstvu
neparno 2 1628
Tvrdoću vode u mestu u kojem živite ne možete da birate. Ona dolazi iz vodovodnih cevi takva kakva jeste i njene karakteristike zavise od tla kroz koje prolazi. Zbog tvrde vode, pre nego što očekujete, otkazuju grejači za bojlere i grejači za veš maš..
17 јан Sijalična grla, vrste i karakteristike
neparno 2 6692
Najčešći „uradi sam“ poduhvati u oblasti električnih instalacija odnose se na izradu, popravku, prepravku, fiksiranje... lampe, lustera, plafonjere, ili drugog rasvetnog tela. Oprema za rasvetu  nije skupa, potrebna su samo elementarna znanja, pa uz ..
09 јун Znate li šta je HEPA filter?
neparno 2 1774
Vazduh koji udišemo, posebno u gradovima, prekomerno je zagađen čak i tokom letnjih meseci. Kada se pomene kvalitet vazduha u kućnim uslovima, obično pronađete i pojam HEPA filter. Usisivači, klima uređaji, sistemi za etažno grejanje, aparati za preč..
23 јан Da li ste znali ovo o magnezijumu (Mg)?
neparno 3 23764
Medicina kaže da unošenje magnezijuma u organizam putem hrane ili njegovo unošenje putem raznih dijetetskih suplemenata, za šta je naravno potrebno konsultovati lekara ili farmaceuta, između ostalog, umanjuje mogućnost nastajanja kalcifikacije (stvar..
26 дец Najčešći kvarovi na veš mašini
mladen 16 30059
Ispratili smo statistiku na zadnjih 100 popravki veš mašina koje su majstori sa kojima sarađujemo radili. Evo konkretnih kvarova koji se najčešće javljaju i u kom procentu: Najćešći kvar koji se dešava, negde oko 17%, su ležajevi i semering. Uzrok..
17 окт Utičnice, tipovi i funkcije
mladen 3 12116
Verovatno ste se, bar jednom, našli pred pitanjem da li će utikač na uređaju koji kupujete biti odgovarajući za utičnice u vašem stanu. Problem nastaje posebno u situaciji, sve češćoj poslednjih godina, kada aparat za domaćinstvo, alat, mašinu, račun..
08 феб Znate li šta je freon?
mladen 6 73841
Ukoliko niste majstor, profesionalac, koji se sa freonom susreće u poslu, verovatno će prva asocijacija na ovaj pojam biti – rashladni aparati. U pravu ste! Freon, supstanca bez boje i mirisa, nalazi se u frižiderima, zamrzivačima, klima uređajima. ..
10 мај Šta odabir lampe govori o vama?
mladen 5 3319
Jedna od važnih stvari po kojima se mi, ljudi, razlikujemo jedni od drugih – jesu naši ukusi, naši izbori, stvari koje volimo. Dizajn naše odeće, aksesoara, automobila, a tako i dizajn stambenog prostora  i njegovi detalji– umnogome nas odredjuju. Pr..
Prikazuje se1 do8 od8 (1 stranica)

Proizvod trenutno nije na stanju. Unesite Vaše podatke i na mejl će Vam stići obaveštenje, čim proizvod bude dostupan.

Ime
Mejl
Telefon