KupiDeo Meni
Korpa

BVN-VENTILATOR BRCF-M 315

BVN-VENTILATOR BRCF-M 315

Komponente i materijal ventilatora

Telo i šešir se premazani elektrostatičkim praškastim metalnim premazom. Ventilator BRCF-M 280 je izrađen od visokokvalitetnog pocinkovanog čelika koji je otporan na koroziju. Motor je spoljni rotor sa zatvorenom strukturom i nalazi se van protoka vazduha. Uređaj je sposoban da ventilira vazduh koji je  temperarture max 120ºC.

Struktura ventilatora 

Lopatice ventilatora su aerodinamički zakrivljene i obezbeđuju ravnomeran protok vazduha. Zahvaljujući svojim aerodinamičkim krilima, rade tiho.

Prednosti

BRCF-M krovni ventilatori pružaju odličnu prednost sa karakteristikama vertikalnog bacanja, posebno u uslovima gde se horizontalno aspirirani vazduh ne može odložiti. Zahvaljujući aerodinamičnosti struktura krila, rade tiho. Brzina se može podesiti pomoću uređaja za kontrolu brzine. Pošto sam motor nema dodira sa protokom vazduha, otporan je na visoke temperature. 

Oblasti korišćenja

Industrijske i komercijalne oblasti; pruža odlična rešenja za ventilaciju za evakuaciju dima, posebno za aplikacije gde vazduh mora biti transportovani na višim temperaturama. Koristi se za ventilaciju unutrašnjih prostora i kuhinjski prostorija. Zbog svoje visoke temperaturne otpornosti, preporučuje se upotreba pare koji se apsorbuje iz kapuljača pomoću filtera za ulje.

Artikal: Ventilator
Model / tip: BRCF - M
Nazivni napon: 230/50 (V/HZ)
Nazivna struja: 1.2 A
Nazivna snaga: 185W
Broj obrtaja (r/min): 2730
Protok vazduha (m3/h): 1800 (m3/h)
Buka (dbA): 60 db
IP zaštita: IP 44
Kondenzator (μF): 8

Napišite recenziju

Napomena: HTML nije podržan!
Loše Dobro
Captcha

Potrošač ima pravo da se predomisli i odustane od kupovine u roku od 14 dana od dana kada mu je roba isporučena.
Potrošač ovo pravo iskorišćava tako što popunjava i šalje trgovcu obrazac i odustanak od ugovora, kao i dostavljenu robu i to čini o sopstvenom trošku (čl. 28. i 35. Zakona).
Online formular zahtev za odustanak od ugovora

Uputstvo za odustanak od kupovine možete pronaći putem sledećeg linka: Video uputstva

Postavite nam pitanje

Napomena: HTML nije podržan!
Captcha

Proizvod trenutno nije na stanju. Unesite Vaše podatke i na mejl će Vam stići obaveštenje, čim proizvod bude dostupan.

Ime
Mejl
Telefon