Sajt kupideo.com koristi kolačiće radi što boljeg iskustva naših posetilaca. Daljim korišćenjem sajta smatramo da ste saglasni sa našom politikom privatnosti i potvrđujete prihvatanje kolačića.
Obaveštavamo sve kupce da zbog tehničkih problema, nije moguća registracija kupaca preko stranice "Registracija novog korisnika". Registraciju je moguće izvršiti samo preko stranice "Kasa". Radimo na otklanjanju problema. Hvala na razumevanju.

Važno: za ovaj proizvod dobijate popust na količinu. Ispod cene artikla piše "50 ili više:" (odnosi se na cenu sa PDV-om za 50 ili više metara).

Crevo za odvod kondenzovane vode iz klima uredjaja.

Unutrašnji prečnik otvora: FI = 20mm

Materijal: PVC

Zemlja porekla: Srbija


Postovani, da li postoji mogucnost kupovine kondenz creva na meru? Naprimer 2x 2 metra i koja je cena, ili mora da se kupi citav kotur? Hvala! ( Nikola, 09/06/2019 )

Poštovani,

Crevo možete da kupite i na metar.

Pozdrav

( KupiDeo, 10/06/2019 )

Postavi pitanje za ovaj proizvod

Napomena: HTML nije preveden!

Napišite recenziju

Napomena: HTML nije preveden!
    Loše           Dobro

Potrošač ima pravo da se predomisli i odustane od kupovine u roku od 14 dana od dana kada mu je roba isporučena.

Potrošač ovo pravo iskorišćava tako što popunjava i šalje trgovcu obrazac i odustanak od ugovora, kao i dostavljenu robu, i to čini o sopstvenom trošku (čl. 28. i 35. Zakona).

Crevo kondenza klime fi 20mm

Dostava proizvoda

Ukoliko proizvode naručite do 11h, paket će biti predat kurirskoj službi u toku dana. Ukoliko poručite nakon 11h, paket će biti predat sledeći dan.

  • 79,00 din
  • Bez PDV: 66,00 din
  • 50 ili više 72,00 din

Tagovi: Alat i oprema za rashadu i klima uredjaje, Kondenz creva

Loading...
Loading...
Loading...