Obaveštavamo Vas da proizvodi poručeni do 11h biti predati kurirskoj službi u toku dana, a nakon 11h sledećeg dana. Radno vreme kontakt centra 08h-15h, subotom 08-14h. Trudimo se zajedno sa kurirskim službama da trenutna situacija ne utiče na poslovanje, ali Vas molimo za strpljenje i razumevanje u slučaju kašnjenja isporuka. Mi smo preduzeli sve mere u cilju prevencije širenja virusa.
Sajt kupideo.com koristi kolačiće radi što boljeg iskustva naših posetilaca. Daljim korišćenjem sajta smatramo da ste saglasni sa našom politikom privatnosti i potvrđujete prihvatanje kolačića.
U kategoriji elektromotori i lufteri, u ponudi postoje različiti ventilatori- kuleri sa različitim dimenzijama. Lufter dimenzija 80x80x38 radi pod naponom od 220V. Bilo da Vam je potreban za motor frižidera ili PC računar uz naše ljubazno osoblje i kratku dostavu, sprečićete pregrejavanje uređaja.

Ventilator - kuler

Postavi pitanje za ovaj proizvod

Napomena: HTML nije preveden!

Napišite recenziju

Napomena: HTML nije preveden!
    Loše           Dobro

Potrošač ima pravo da se predomisli i odustane od kupovine u roku od 14 dana od dana kada mu je roba isporučena.

Potrošač ovo pravo iskorišćava tako što popunjava i šalje trgovcu obrazac i odustanak od ugovora, kao i dostavljenu robu, i to čini o sopstvenom trošku (čl. 28. i 35. Zakona).

Elektromotor - lufter 80x80x38 220V

#OstaniKodKuće

Informacije o radnom vremenu i ostala obaveštenja za vreme vanrednog stanja, pratite na stranici: INFORMACIJE

  • MP cena: 732,00 din
  • 640,00 din
  • Bez PDV: 533,00 din

Tagovi: Lufteri

Loading...
Loading...
Loading...