Sajt kupideo.com koristi kolačiće radi što boljeg iskustva naših posetilaca. Daljim korišćenjem sajta smatramo da ste saglasni sa našom politikom privatnosti i potvrđujete prihvatanje kolačića.
Obaveštavamo Vas da je novo radno vreme kontakt centra i naše maloprodaje u Šapcu, radnim danima od 8-17h, subotom od 8-14h.
Obaveštavamo sve kupce da postoji mogućnost pomeranja rokova isporuke paketa od strane kurirske službe i u pojedinim situacijama mogu biti od 3 do 7 dana. Zahvaljujemo se svima na razumevanju i strpljenju.

Odgovara za kablove:
- 5 x 2,5mm2
- 5 x 1,5mm2
- 3 x 2,5mm2

Najbolji način da se povežu dva kabla je uz pomoć kablovske spojnice, naročito u slučaju kada se zahteva visoka sigurnost kontakta. Mesingani kontakti koji se nalaze unutar kablovske spojnice omogućuju optimalnu provodljivost kablova. Kontakti su ugradjeni u specijalnu klemu otpornu na visoke temperature. Ova klema se može lako montirati i demontirati. Spojnica je postavljena tako da štiti kablovske spojeve od mehaničkih oštećenja i sa obe strane ima uvodnike koji pružaju IP67 zaštitu, čak i u ekstremnim uslovima. 

Postavi pitanje za ovaj proizvod

Napomena: HTML nije preveden!

Napišite recenziju

Napomena: HTML nije preveden!
    Loše           Dobro

Potrošač ima pravo da se predomisli i odustane od kupovine u roku od 14 dana od dana kada mu je roba isporučena.

Potrošač ovo pravo iskorišćava tako što popunjava i šalje trgovcu obrazac i odustanak od ugovora, kao i dostavljenu robu, i to čini o sopstvenom trošku (čl. 28. i 35. Zakona).

Kablovska spojnica IP 67 PG 16

Dostava proizvoda

Ukoliko proizvode naručite do 11h, paket će biti predat kurirskoj službi u toku dana. Ukoliko poručite nakon 11h, paket će biti predat sledeći dan.

  • Proizvodjač/brend: Mak-trade
  • Šifra proizvoda: 004072
  • Raspoloživost: Na stanju
  • MP cena: 918,00 din
  • 1.100,00 din
  • Bez PDV: 917,00 din

Tagovi: Spojnice

Loading...
Loading...
Loading...