Sajt kupideo.com koristi kolačiće radi što boljeg iskustva naših posetilaca. Daljim korišćenjem sajta smatramo da ste saglasni sa našom politikom privatnosti i potvrđujete prihvatanje kolačića.
Obaveštavamo Vas da je novo radno vreme kontakt centra i naše maloprodaje u Šapcu, radnim danima od 8-17h, subotom od 8-14h.
Obaveštavamo sve kupce da postoji mogućnost pomeranja rokova isporuke paketa od strane kurirske službe i u pojedinim situacijama mogu biti od 3 do 7 dana. Zahvaljujemo se svima na razumevanju i strpljenju.

Klema keramička Sigma za termoakumulacionu peć Elind.

Imate li u ponudi i izolaciju za TA peći? ( Ljuba, 20/09/2019 )

Poštovani,

Nemamo u ponudi izolacije za TA peći.

Našu kompletnu ponudu delova za TA peći možete videti na sledećem linku: https://kupideo.com/rezervni-delovi-za-belu-tehniku/rezervni-delovi-za-ta-i-kvarcne-peci

Pozdrav

( KupiDeo, 21/09/2019 )

Postavi pitanje za ovaj proizvod

Napomena: HTML nije preveden!

Napišite recenziju

Napomena: HTML nije preveden!
    Loše           Dobro

Potrošač ima pravo da se predomisli i odustane od kupovine u roku od 14 dana od dana kada mu je roba isporučena.

Potrošač ovo pravo iskorišćava tako što popunjava i šalje trgovcu obrazac i odustanak od ugovora, kao i dostavljenu robu, i to čini o sopstvenom trošku (čl. 28. i 35. Zakona).

Klema Sigma

Dostava proizvoda

Ukoliko proizvode naručite do 11h, paket će biti predat kurirskoj službi u toku dana. Ukoliko poručite nakon 11h, paket će biti predat sledeći dan.

  • 80,00 din
  • Bez PDV: 67,00 din

Tagovi: Keramičke kleme

Loading...
Loading...
Loading...