Sajt kupideo.com koristi kolačiće radi što boljeg iskustva naših posetilaca. Daljim korišćenjem sajta smatramo da ste saglasni sa našom politikom privatnosti i potvrđujete prihvatanje kolačića.
Obaveštavamo sve kupce da kontakt centar i maloprodaja neće raditi u četvrtak 6.5.2021. Online porudžbine funkcionišu uobičajeno, pakete šaljemo u petak 7.5.2021.
Obaveštavamo sve kupce da zbog tehničkih problema, nije moguća registracija kupaca preko stranice "Registracija novog korisnika". Registraciju je moguće izvršiti samo preko stranice "Kasa". Radimo na otklanjanju problema. Hvala na razumevanju.
Ulošci za osigurače velike snage
 
Serija uložaka za osigurače velike snage je izrađena za zaštitu od kratkog spoja. Odlikuju se velikom brzinom aktiviranja i visokom pouzdanošću. Predstavljaju keramičko (porcelansko) telo, napunjeno finim kvarcnim peskom za gašenje voltinog luka. U tom keramičkom telu je ugrađena topljiva, specijalno profilisana pločica koja povezuje provodničke izvode. Ti izvodi su proizvedeni od legure bakra sa specijalno nanesenim slojem od nikla i oblikovani su kao noževi, kako bi obezbedili veću kontaktnu površinu. Nude se dve klase uložaka: klasa «gL – gG» - što označava da su za univerzalnu namenu i sa normalnom brzinom aktiviranja I klasa aM - što označava da su namenjeni za zaštitu elektromotora sa povećanom brzinom aktiviranja
Tehničke karakteristike:
* Naznačeni napon: 500V, 50Hz
* Naznačena struja kratkog spoja: 120 kA
* Stepen zaštite: IP 00
* Temperatura okoline: -5 – +55°C
* Nadmorska visina: do 2.000m
Dokumentacija kojoj proizvod odgovara:
Standard EN 60269-1
EN 60269-2

Postavi pitanje za ovaj proizvod

Napomena: HTML nije preveden!

Napišite recenziju

Napomena: HTML nije preveden!
    Loše           Dobro

Potrošač ima pravo da se predomisli i odustane od kupovine u roku od 14 dana od dana kada mu je roba isporučena.

Potrošač ovo pravo iskorišćava tako što popunjava i šalje trgovcu obrazac i odustanak od ugovora, kao i dostavljenu robu, i to čini o sopstvenom trošku (čl. 28. i 35. Zakona).

Nožasti osigurač NT0 50A Elmark

Dostava proizvoda

Ukoliko proizvode naručite do 11h, paket će biti predat kurirskoj službi u toku dana. Ukoliko poručite nakon 11h, paket će biti predat sledeći dan.

  • Proizvodjač/brend: Elmark
  • Šifra proizvoda: 003916
  • Raspoloživost: Na stanju
  • 480,00 din
  • Bez PDV: 400,00 din

Tagovi: Nožasti osigurači

Loading...
Loading...
Loading...