Sajt kupideo.com koristi kolačiće radi što boljeg iskustva naših posetilaca. Daljim korišćenjem sajta smatramo da ste saglasni sa našom politikom privatnosti i potvrđujete prihvatanje kolačića.
Obaveštavamo sve kupce da zbog tehničkih problema, nije moguća registracija kupaca preko stranice "Registracija novog korisnika". Registraciju je moguće izvršiti samo preko stranice "Kasa". Radimo na otklanjanju problema. Hvala na razumevanju.

Univerzalni keramički prekidač za rernu za šporet.

Odgovara za starije tipove šporeta: Milan Blagojević Smederevo, Arthur Marten.

Broj položaja - 4+0 (petopolni)

- specifikacija -
Vrsta proizvoda:Prekidači rerne
Poštovani,


Hteo bih da zamenim prekidač rerne šporeta Sloboda-Čačak i kod njega je prekidač 4+0 odnosno 1,2 položaj-prazan hod-gornj-donji grejač tj. tinjalica(sijalica) temperature- gornji-donji grejač odvojeno.Postoje standardni ali da li postoji keramički kod vas na lageru tzv. univerzalni koji bi odgovarao ovom tipu šporeta.Hvala


Puno pozdrava
( Faruk Dolićanin, 28/06/2019 )

Poštovani,

takvih tipova keramičkih prekidača nema odavno u proizvodnji. Imamo u ponudi odgovarajući prekidač od bakelita, proizvođača EGO, izuzenog kvaliteta, na našem sajtu KupiDeo.com, možete ga pogledati pod šifrom 00802.

Pozdrav...

( KupiDeo, 29/06/2019 )

Postavi pitanje za ovaj proizvod

Napomena: HTML nije preveden!

Napišite recenziju

Napomena: HTML nije preveden!
    Loše           Dobro

Potrošač ima pravo da se predomisli i odustane od kupovine u roku od 14 dana od dana kada mu je roba isporučena.

Potrošač ovo pravo iskorišćava tako što popunjava i šalje trgovcu obrazac i odustanak od ugovora, kao i dostavljenu robu, i to čini o sopstvenom trošku (čl. 28. i 35. Zakona).

Prekidač rerne 4+0 keramički

Dostava proizvoda

Ukoliko proizvode naručite do 11h, paket će biti predat kurirskoj službi u toku dana. Ukoliko poručite nakon 11h, paket će biti predat sledeći dan.

  • 570,00 din
  • Bez PDV: 475,00 din

Tagovi: Prekidači za sporet, Prekidači za rernu

Loading...
Loading...
Loading...