Sajt kupideo.com koristi kolačiće radi što boljeg iskustva naših posetilaca. Daljim korišćenjem sajta smatramo da ste saglasni sa našom politikom privatnosti i potvrđujete prihvatanje kolačića.
Obaveštavamo Vas da je novo radno vreme kontakt centra i naše maloprodaje u Šapcu, radnim danima od 8-17h, subotom od 8-14h.
Obaveštavamo sve kupce da postoji mogućnost pomeranja rokova isporuke paketa od strane kurirske službe i u pojedinim situacijama mogu biti od 3 do 7 dana. Zahvaljujemo se svima na razumevanju i strpljenju.

Produžni kabl sa zaštitom od prenapona.

Kabl: 3x1.5

Dužina kabla: 1.5m

Broj utičnih mesta: 6

Max opterećenje: 3500W (16A)


Ukoliko obična prenosiva utičnica ne zadovoljava Vaše sigurnosne standarde i želite da dodatno zaštitite svoje uređaje preporučujemo Vam upotrebu prenosivih utičnica sa prenaponskom zaštitom. Kada budete počeli da koristite prenaponsku zaštitu, više nećete morati da razmišljate o mogućoj šteti koju udar groma može naneti Vašim uređajima u toku grmljavinskog nevremena. Prenaponska zaštita preuzima energiju udara groma i prekida strujni krug prema Vašim električnim aparatima.

Postavi pitanje za ovaj proizvod

Napomena: HTML nije preveden!

Napišite recenziju

Napomena: HTML nije preveden!
    Loše           Dobro

Potrošač ima pravo da se predomisli i odustane od kupovine u roku od 14 dana od dana kada mu je roba isporučena.

Potrošač ovo pravo iskorišćava tako što popunjava i šalje trgovcu obrazac i odustanak od ugovora, kao i dostavljenu robu, i to čini o sopstvenom trošku (čl. 28. i 35. Zakona).

Produžni kabl 6/1.5m sa zaštitom od prenapona art.380-105 Commel

Dostava proizvoda

Ukoliko proizvode naručite do 11h, paket će biti predat kurirskoj službi u toku dana. Ukoliko poručite nakon 11h, paket će biti predat sledeći dan.

  • Proizvodjač/brend: Commel
  • Šifra proizvoda: 003507
  • Raspoloživost: Na stanju
  • 1.100,00 din
  • Bez PDV: 917,00 din

Tagovi: Produžni kablovi

Loading...
Loading...
Loading...