KupiDeo Meni
Korpa

Sredstva za održavanje

U našem nastojanju da pružimo sveobuhvatna rešenja za održavanje i produženje životnog veka vaše sudo mašine, predstavljamo vam kategoriju Sredstva za održavanje na našem online šopu rezervnih delova. Ova posebna selekcija proizvoda dizajnirana je da unapredi performanse vaše sudo mašine i obezbedi dugotrajnost aparata.

Istražite stranicu kako biste pronašli proizvode koji će poboljšati efikasnost ciklusa pranja, očuvati vašu sudo mašinu od naslaga i garantovati sveže i čisto posuđe. Naša pažljivo odabrana sredstva za održavanje prilagođena su različitim brendovima i modelima, pružajući vam širok spektar opcija.

Unutar naše obimne ponude rezervnih delova za sudo mašine, istražite specijalizovane kategorije poput Prskalice za sudo mašine ili Posude za prašak i so za sudo mašine. Prskalice su ključne za ravnomerno raspoređivanje vode tokom ciklusa pranja, dok posude za prašak i so omogućavaju precizno doziranje deterdženata.


Brend/proizvođač: AEG Šifra proizvoda: 006630
So sprečava nakupljanje kamenca i kalcijuma koji negativno uticu na vaše mašine.Ova so se može koristiti u mašinama za pranje sudova i odabranim mašinama za pranje veša, kako bi vaše posuđe blistalo, a šarena odeća zadržala punoću boja...
360.00 din
Bez poreza:300.00 din
Sredstvo za održavanje sudo i veš mašina
Trenutno nema na stanju
Brend/proizvođač: AEG Šifra proizvoda: 006632
Pakovanje od 6 komada.Higijensko sredstvo za čišćenje 3 u 1, uklanja kamenac, odmašćuje i čisti mašine za pranje sudova i veša.Za najbolje rezultate koristite ga jednom mesečno ili nakon 30 ciklusa pranja...
1,040.00 din
Bez poreza:866.67 din
Prikazuje se1 do2 od2 (1 stranica)

Proizvod trenutno nije na stanju. Unesite Vaše podatke i na mejl će Vam stići obaveštenje, čim proizvod bude dostupan.

Ime
Mejl
Telefon