Sajt kupideo.com koristi kolačiće radi što boljeg iskustva naših posetilaca. Daljim korišćenjem sajta smatramo da ste saglasni sa našom politikom privatnosti i potvrđujete prihvatanje kolačića.
Obaveštavamo Vas da je novo radno vreme kontakt centra i naše maloprodaje u Šapcu, radnim danima od 8-17h, subotom od 8-14h.
Obaveštavamo sve kupce da postoji mogućnost pomeranja rokova isporuke paketa od strane kurirske službe i u pojedinim situacijama mogu biti od 3 do 7 dana. Zahvaljujemo se svima na razumevanju i strpljenju.
U službi tišine vibraciono crevo je idealni pomagač. U kategoriji vibraciona creva naša prodavnica nudi iste različitih veličina i proizvođača. U pitanju su sigurnosti elementi freonske instalacije u izbegavanju prenosa vibracija kompresora. Ujedno crevo služi i da spreči oštećenja. Renomirana firma Castel nudi vibraciono crevo veličine fi 10mm po najpovoljnijoj ceni.

Postavi pitanje za ovaj proizvod

Napomena: HTML nije preveden!

Napišite recenziju

Napomena: HTML nije preveden!
    Loše           Dobro

Potrošač ima pravo da se predomisli i odustane od kupovine u roku od 14 dana od dana kada mu je roba isporučena.

Potrošač ovo pravo iskorišćava tako što popunjava i šalje trgovcu obrazac i odustanak od ugovora, kao i dostavljenu robu, i to čini o sopstvenom trošku (čl. 28. i 35. Zakona).

Vibraciono crevo fi 10mm

Dostava proizvoda

Ukoliko proizvode naručite do 11h, paket će biti predat kurirskoj službi u toku dana. Ukoliko poručite nakon 11h, paket će biti predat sledeći dan.

  • Proizvodjač/brend: Castel
  • Šifra proizvoda: 004715
  • Raspoloživost: Na stanju
  • 1.080,00 din
  • Bez PDV: 900,00 din

Tagovi: Vibraciona creva

Loading...
Loading...
Loading...