Sajt kupideo.com koristi kolačiće radi što boljeg iskustva naših posetilaca. Daljim korišćenjem sajta smatramo da ste saglasni sa našom politikom privatnosti i potvrđujete prihvatanje kolačića.
Obaveštavamo sve kupce da zbog tehničkih problema, nije moguća registracija kupaca preko stranice "Registracija novog korisnika". Registraciju je moguće izvršiti samo preko stranice "Kasa". Radimo na otklanjanju problema. Hvala na razumevanju.
U službi tišine vibraciono crevo je idealni pomagač. U kategoriji vibraciona creva naša prodavnica nudi iste različitih veličina i proizvođača. U pitanju su sigurnosti elementi freonske instalacije u izbegavanju prenosa vibracija kompresora. Ujedno crevo služi i da spreči oštećenja. Renomirana firma Castel nudi vibraciono crevo veličine fi 10mm po najpovoljnijoj ceni.

Postavi pitanje za ovaj proizvod

Napomena: HTML nije preveden!

Napišite recenziju

Napomena: HTML nije preveden!
    Loše           Dobro

Potrošač ima pravo da se predomisli i odustane od kupovine u roku od 14 dana od dana kada mu je roba isporučena.

Potrošač ovo pravo iskorišćava tako što popunjava i šalje trgovcu obrazac i odustanak od ugovora, kao i dostavljenu robu, i to čini o sopstvenom trošku (čl. 28. i 35. Zakona).

Vibraciono crevo fi 10mm

Dostava proizvoda

Ukoliko proizvode naručite do 11h, paket će biti predat kurirskoj službi u toku dana. Ukoliko poručite nakon 11h, paket će biti predat sledeći dan.

  • Proizvodjač/brend: Castel
  • Šifra proizvoda: 004715
  • Raspoloživost: Na stanju
  • 1.080,00 din
  • Bez PDV: 900,00 din

Tagovi: Vibraciona creva

Loading...
Loading...
Loading...