Sajt kupideo.com koristi kolačiće radi što boljeg iskustva naših posetilaca. Daljim korišćenjem sajta smatramo da ste saglasni sa našom politikom privatnosti i potvrđujete prihvatanje kolačića.
Obaveštavamo Vas da je novo radno vreme kontakt centra i naše maloprodaje u Šapcu, radnim danima od 8-17h, subotom od 8-14h.
Obaveštavamo sve kupce da postoji mogućnost pomeranja rokova isporuke paketa od strane kurirske službe i u pojedinim situacijama mogu biti od 3 do 7 dana. Zahvaljujemo se svima na razumevanju i strpljenju.

Naša prodavnica ima u ponudi izlovane FASTON kablovske papučice od većeg broja proizvođača. U ponudi je papučica 2.5 mm M-T. Papučice se koriste za završavanje i i povezivanje provodnika malih preseka u el. Kolu uređaja. Kablovska papučica je izgrađenja od mesinga sa galvanskom prevlakom kalaja. Takođe imaju i PVC izolaciju. Izolovani deo štiti žice od savijanja i prekidanja a samim tim i osobe koje rukovode njima od direktnog dodira delova pod naponom.

Postavi pitanje za ovaj proizvod

Napomena: HTML nije preveden!

Napišite recenziju

Napomena: HTML nije preveden!
    Loše           Dobro

Potrošač ima pravo da se predomisli i odustane od kupovine u roku od 14 dana od dana kada mu je roba isporučena.

Potrošač ovo pravo iskorišćava tako što popunjava i šalje trgovcu obrazac i odustanak od ugovora, kao i dostavljenu robu, i to čini o sopstvenom trošku (čl. 28. i 35. Zakona).

Izolovana faston kablovska papučica ženska 2.5mm M-T

  • 8,00 din
  • Bez PDV: 7,00 din

Tagovi: Oprema

Loading...
Loading...
Loading...