Sajt kupideo.com koristi kolačiće radi što boljeg iskustva naših posetilaca. Daljim korišćenjem sajta smatramo da ste saglasni sa našom politikom privatnosti i potvrđujete prihvatanje kolačića.
Obaveštavamo Vas da je novo radno vreme kontakt centra i naše maloprodaje u Šapcu, radnim danima od 8-17h, subotom od 8-14h.
Obaveštavamo sve kupce da postoji mogućnost pomeranja rokova isporuke paketa od strane kurirske službe i u pojedinim situacijama mogu biti od 3 do 7 dana. Zahvaljujemo se svima na razumevanju i strpljenju.

Karakteristike:

- broj malih fioka: 25

- broj srednjih fioka: 4 

- dimnzija male fioke: 147x65x36mm

- dimenzija srednje fioke: 147x170x58mm

- dimenzija klasera: V 375 x Š 375 x D 155mm

Idealan za odlaganje sitnica i delića u trgovinama, radionicama...


Klaser K-29S sa 25 manjih i 4 veće fioke dobro će se uklopiti u dekupaž-radionicu. U 25 manjih polica savršeno se može smestiti velik broj različitih dezena salveta gde svaki dezen možete okrenuti prema spoljnoj strani fioke tako da bude lako uočljiv. Preostale 4 veće fioke mogu poslužiti za odlaganje lepila i četkica, makaza, modli i skalpela potrebih za rad.

Postavi pitanje za ovaj proizvod

Napomena: HTML nije preveden!

Napišite recenziju

Napomena: HTML nije preveden!
    Loše           Dobro

Potrošač ima pravo da se predomisli i odustane od kupovine u roku od 14 dana od dana kada mu je roba isporučena.

Potrošač ovo pravo iskorišćava tako što popunjava i šalje trgovcu obrazac i odustanak od ugovora, kao i dostavljenu robu, i to čini o sopstvenom trošku (čl. 28. i 35. Zakona).

Klaser K-29S

Dostava proizvoda

Ukoliko proizvode naručite do 11h, paket će biti predat kurirskoj službi u toku dana. Ukoliko poručite nakon 11h, paket će biti predat sledeći dan.

  • Proizvodjač/brend: JVS PRODUKT
  • Šifra proizvoda: D005029
  • Raspoloživost: Proizvod raspoloživ za online kupovinu
  • 4.490,00 din
  • Bez PDV: 3.742,00 din

Tagovi: klaseri

Loading...
Loading...
Loading...