Sajt kupideo.com koristi kolačiće radi što boljeg iskustva naših posetilaca. Daljim korišćenjem sajta smatramo da ste saglasni sa našom politikom privatnosti i potvrđujete prihvatanje kolačića.
Obaveštavamo sve kupce da postoji mogućnost pomeranja rokova isporuke paketa od strane kurirske službe i u pojedinim situacijama mogu biti od 3 do 7 dana. Zahvaljujemo se svima na razumevanju i strpljenju.

Karakteristike:

- broj malih fioka: 30

- broj srednjih fioka: 8 

- dimnzija male fioke: 147x65x36mm

- dimenzija srednje fioke: 147x170x58mm

- dimenzija klasera: V 555 x Š 375 x D 155mm

Idealan za odlaganje sitnica i delića u trgovinama, radionicama...


U ponudi takođe imamo i klaser K-38V koji ima znatno više manjih fioka ukupno 30 i 8 fioka srednjih dimenzija. Kako se manje fioke nalaze u gornjoj zoni klasera mogu poslužiti za odlaganje četkica različitih dimenzija koje se koriste u nekom likovnom ateljeu. Dok srednje fioke u donjoj zoni klasera K-38 mogu poslužiti za odlaganje boja u tubi, plastičnim teglicama ili slično. Kako sve fioke imaju plastificiranu zaštitu ovaj klaser će savršeno čuvati odloženo u nju od prašine, sitnih buba I ostalih materija koje mogu uticati na kvalitet boje ili izradu slike.

Postavi pitanje za ovaj proizvod

Napomena: HTML nije preveden!

Napišite recenziju

Napomena: HTML nije preveden!
    Loše           Dobro

Potrošač ima pravo da se predomisli i odustane od kupovine u roku od 14 dana od dana kada mu je roba isporučena.

Potrošač ovo pravo iskorišćava tako što popunjava i šalje trgovcu obrazac i odustanak od ugovora, kao i dostavljenu robu, i to čini o sopstvenom trošku (čl. 28. i 35. Zakona).

Klaser K-38V

Dostava proizvoda

Ukoliko proizvode naručite do 11h, paket će biti predat kurirskoj službi u toku dana. Ukoliko poručite nakon 11h, paket će biti predat sledeći dan.

  • Proizvodjač/brend: JVS PRODUKT
  • Šifra proizvoda: D005024
  • Raspoloživost: Proizvod raspoloživ za online kupovinu
  • 6.310,00 din
  • Bez PDV: 5.258,00 din

Tagovi: klaseri

Loading...
Loading...
Loading...