Sajt kupideo.com koristi kolačiće radi što boljeg iskustva naših posetilaca. Daljim korišćenjem sajta smatramo da ste saglasni sa našom politikom privatnosti i potvrđujete prihvatanje kolačića.
Obaveštavamo sve kupce da kontakt centar i maloprodaja neće raditi u četvrtak 6.5.2021. Online porudžbine funkcionišu uobičajeno, pakete šaljemo u petak 7.5.2021.
Obaveštavamo sve kupce da zbog tehničkih problema, nije moguća registracija kupaca preko stranice "Registracija novog korisnika". Registraciju je moguće izvršiti samo preko stranice "Kasa". Radimo na otklanjanju problema. Hvala na razumevanju.

Karakteristike:

- broj malih fioka: 30

- broj srednjih fioka: 8 

- dimnzija male fioke: 147x65x36mm

- dimenzija srednje fioke: 147x170x58mm

- dimenzija klasera: V 555 x Š 375 x D 155mm

Idealan za odlaganje sitnica i delića u trgovinama, radionicama...


U ponudi takođe imamo i klaser K-38V koji ima znatno više manjih fioka ukupno 30 i 8 fioka srednjih dimenzija. Kako se manje fioke nalaze u gornjoj zoni klasera mogu poslužiti za odlaganje četkica različitih dimenzija koje se koriste u nekom likovnom ateljeu. Dok srednje fioke u donjoj zoni klasera K-38 mogu poslužiti za odlaganje boja u tubi, plastičnim teglicama ili slično. Kako sve fioke imaju plastificiranu zaštitu ovaj klaser će savršeno čuvati odloženo u nju od prašine, sitnih buba I ostalih materija koje mogu uticati na kvalitet boje ili izradu slike.

Postavi pitanje za ovaj proizvod

Napomena: HTML nije preveden!

Napišite recenziju

Napomena: HTML nije preveden!
    Loše           Dobro

Potrošač ima pravo da se predomisli i odustane od kupovine u roku od 14 dana od dana kada mu je roba isporučena.

Potrošač ovo pravo iskorišćava tako što popunjava i šalje trgovcu obrazac i odustanak od ugovora, kao i dostavljenu robu, i to čini o sopstvenom trošku (čl. 28. i 35. Zakona).

Klaser K-38V

Dostava proizvoda

Ukoliko proizvode naručite do 11h, paket će biti predat kurirskoj službi u toku dana. Ukoliko poručite nakon 11h, paket će biti predat sledeći dan.

  • Proizvodjač/brend: JVS PRODUKT
  • Šifra proizvoda: D1015024
  • Raspoloživost: Proizvod raspoloživ za online kupovinu
  • 6.760,00 din
  • Bez PDV: 5.633,00 din

Tagovi: klaseri

Loading...
Loading...
Loading...