Sajt kupideo.com koristi kolačiće radi što boljeg iskustva naših posetilaca. Daljim korišćenjem sajta smatramo da ste saglasni sa našom politikom privatnosti i potvrđujete prihvatanje kolačića.
Obaveštavamo Vas da će proizvodi poručeni do 11h biti predati kurirskoj službi u toku dana, a nakon 11h sledećeg dana. Sve informacije i obaveštenja za vreme vanrednog stanja, pratite na stranici: Informacije #OstaniKodKuće

Profesionalna električarska klešta za skidanje izolacije Wiha (Z 14 1 06 170)

Elekričarska klešta TriCut 3u1 alat su visokokvalitetna klešta i svakako su optimalan alat za rad sa kablovima, jer kombinuju tri najvažnija alata u jednom: dijagonalne sečice, klešta za skidanje izolacije i klešta za blankiranje. 

TriCut klešta takođe nude odlučujuću prednost u odnosu na ostala klešta, posebno u ograničenim prostorima kao što su dozne i razvodne kutije.

Dijagonalni sekači TriCut može seći ne samo kablove, već i tvrđe materijale ili čak lance. 

Dodatna široka ručka s integrisanim mekim i tvrdim zonama i zakrivljeni krajevi ručke sprečavaju klizanje prstiju. 

Pojedinačno testirani u skladu sa međunarodnim IEC standardom 60900, ova klešta garantuju beskompromisnu sigurnost, omogućavajući korisnicima bezbedan rad na delovima do 1000V AC.

Pogodno za sečenje mekih i tvrdih žica i kablova. Takođe je idealno za uklanjanje izolacije koja su otporna na vlagu, čak i na teško dostupnim mestima, poput onih u razvodnim kutijama.


Postavi pitanje za ovaj proizvod

Napomena: HTML nije preveden!

Napišite recenziju

Napomena: HTML nije preveden!
    Loše           Dobro

Potrošač ima pravo da se predomisli i odustane od kupovine u roku od 14 dana od dana kada mu je roba isporučena.

Potrošač ovo pravo iskorišćava tako što popunjava i šalje trgovcu obrazac i odustanak od ugovora, kao i dostavljenu robu, i to čini o sopstvenom trošku (čl. 28. i 35. Zakona).

Klešta TriCut 3u1 170mm 38552 Wiha

Za ovaj proizvod nije moguće koristiti “Kupon kod”.

#OstaniKodKuće

Informacije o radnom vremenu i ostala obaveštenja za vreme vanrednog stanja, pratite na stranici: INFORMACIJE

  • 4.290,00 din
  • Bez PDV: 3.575,00 din

Tagovi: Wiha, klešta

Loading...
Loading...
Loading...