Sajt kupideo.com koristi kolačiće radi što boljeg iskustva naših posetilaca. Daljim korišćenjem sajta smatramo da ste saglasni sa našom politikom privatnosti i potvrđujete prihvatanje kolačića.
Obaveštavamo Vas da je novo radno vreme kontakt centra i naše maloprodaje u Šapcu, radnim danima od 8-17h, subotom od 8-14h.
Obaveštavamo sve kupce da postoji mogućnost pomeranja rokova isporuke paketa od strane kurirske službe i u pojedinim situacijama mogu biti od 3 do 7 dana. Zahvaljujemo se svima na razumevanju i strpljenju.
Ukoliko ste majstor za šporete ili ste vlasnik radnje sa rezervnim delovima, onda znate koliko je potražnja za određene delove kuhinjskih aparata i šporeta teška. S toga, da ne biste sate i sate gubili u potrazi za delovima, naša online prodavanica u ponudi ima prekidač za šporet 6+0 za grejne ploče sa 4 izvora. Proizvođač ovog prekidača šporeta je Hansa. Prekidač šporeta nalazi se u plastičnom kućištu.

Postavi pitanje za ovaj proizvod

Napomena: HTML nije preveden!

Napišite recenziju

Napomena: HTML nije preveden!
    Loše           Dobro

Potrošač ima pravo da se predomisli i odustane od kupovine u roku od 14 dana od dana kada mu je roba isporučena.

Potrošač ovo pravo iskorišćava tako što popunjava i šalje trgovcu obrazac i odustanak od ugovora, kao i dostavljenu robu, i to čini o sopstvenom trošku (čl. 28. i 35. Zakona).

Prekidač šporeta 6+0 Hansa 8009532

  • Proizvodjač/brend: Hansa
  • Šifra proizvoda: 005610
  • Raspoloživost: Na stanju
  • 2.460,00 din
  • Bez PDV: 2.050,00 din

Tagovi: Prekidači za sporet

Loading...
Loading...
Loading...