Sajt kupideo.com koristi kolačiće radi što boljeg iskustva naših posetilaca. Daljim korišćenjem sajta smatramo da ste saglasni sa našom politikom privatnosti i potvrđujete prihvatanje kolačića.
Obaveštavamo sve kupce da kontakt centar i maloprodaja neće raditi u četvrtak 6.5.2021. Online porudžbine funkcionišu uobičajeno, pakete šaljemo u petak 7.5.2021.
Obaveštavamo sve kupce da zbog tehničkih problema, nije moguća registracija kupaca preko stranice "Registracija novog korisnika". Registraciju je moguće izvršiti samo preko stranice "Kasa". Radimo na otklanjanju problema. Hvala na razumevanju.

- zaštita od prenapona 

- zaštita od preopterećenja (termoprekidač reaguje ukoliko ukupna snaga priključenih uređaja pređe 3500W)

- kabl: 3x1.5

- dužina kabla: 3m

- broj utičnih mesta: 5

- maksimalno opterećenje: 16A/3500W


Ukoliko obična prenosiva utičnica ne zadovoljava Vaše sigurnosne standarde i želite da dodatno zaštitite svoje uređaje preporučujemo Vam upotrebu prenosivih utičnica sa prenaponskom zaštitom. Kada budete počeli da koristite prenaponsku zaštitu, više nećete morati da razmišljate o mogućoj šteti koju udar groma može naneti Vašim uređajima u toku grmljavinskog nevremena. Prenaponska zaštita preuzima energiju udara groma i prekida strujni krug prema Vašim električnim aparatima.

Postavi pitanje za ovaj proizvod

Napomena: HTML nije preveden!

Napišite recenziju

Napomena: HTML nije preveden!
    Loše           Dobro

Potrošač ima pravo da se predomisli i odustane od kupovine u roku od 14 dana od dana kada mu je roba isporučena.

Potrošač ovo pravo iskorišćava tako što popunjava i šalje trgovcu obrazac i odustanak od ugovora, kao i dostavljenu robu, i to čini o sopstvenom trošku (čl. 28. i 35. Zakona).

Produžni kabl 5/3m art.380-106 Commel

Dostava proizvoda

Ukoliko proizvode naručite do 11h, paket će biti predat kurirskoj službi u toku dana. Ukoliko poručite nakon 11h, paket će biti predat sledeći dan.

  • Proizvodjač/brend: Commel
  • Šifra proizvoda: 005299
  • Raspoloživost: Na stanju
  • 1.730,00 din
  • Bez PDV: 1.442,00 din

Tagovi: Produžni kablovi

Loading...
Loading...
Loading...