Sajt kupideo.com koristi kolačiće radi što boljeg iskustva naših posetilaca. Daljim korišćenjem sajta smatramo da ste saglasni sa našom politikom privatnosti i potvrđujete prihvatanje kolačića.
Obaveštavamo sve kupce da postoji mogućnost pomeranja rokova isporuke paketa od strane kurirske službe i u pojedinim situacijama mogu biti od 3 do 7 dana. Zahvaljujemo se svima na razumevanju i strpljenju.

Profesionalne sečice Wiha (Z 18 0 06 200).

Izdržljive zahvaljujući visokokvalitetnoj hromiranoj površini za sprečavanje korozije.

Specijalno dizajnirane i zahtevaju manju silu, smanjujući pritisak na zglobove.

Materijal: visoko-kvalitetni C70 alatni čelik, ojačan

Tvrdoća sečenja 64HRC

Sečenje: 

- klavir žica: do 3.0mm

- tvrda žica: do 3.5mm

Povećava vašu efikasnost, dve sečice u jednoj - 200% snage jednim pritiskom na dugme, dostupno u bilo kom trenutku.

Svaki alat je pojedinačno testiran na 10.000V i odobren za 1.000V!

Dodatni opis:

Precizan, siguran rad - sa dvostrukom snagom. Nema problema za "Wiha BiCut® Professional" električne sečice. Ako standardne performanse sečica više nisu dovoljne, sila se može udvostručiti jednostavnim pritiskom na dugme.

U normalnom režimu, bez problema seče predmete kao što su kablovi ili gvozdeni ekseri. Patentirani dizajn pretvara sečice, jednim pritiskom na dugme u sečice visokih performansi za izuzetno tvrde materijale. Ova funkcija nije predviđena samo za sečenje izuzetno tvrdih materijala, već i za korisnike koji moraju obavljati uobičajene zadatke sečenja tokom dužeg vremenskog perioda. Zahvaljujući dvostrukoj sili sečenja, korisnik treba primeniti samo polovinu sile.  Leđa ručki takođe imaju izuzetno širok dizajn, dok su integrisane meke i tvrde zone na ručkama idealno prilagođene ruci. 

Sečice su proizvedene prema IEC 60900 standardu. Pogodne za sečenje različitih materijala, u rasponu od mekih do izuzetno čvrstih, kao što su kablovi, ekseri, šrafovi, vijci, žičana užad, opružna žica i lanci. 

Testirane na 10.000V, atestirane na 1000V!

Težina 365g


Postavi pitanje za ovaj proizvod

Napomena: HTML nije preveden!

Napišite recenziju

Napomena: HTML nije preveden!
    Loše           Dobro

Potrošač ima pravo da se predomisli i odustane od kupovine u roku od 14 dana od dana kada mu je roba isporučena.

Potrošač ovo pravo iskorišćava tako što popunjava i šalje trgovcu obrazac i odustanak od ugovora, kao i dostavljenu robu, i to čini o sopstvenom trošku (čl. 28. i 35. Zakona).

Sečice profi 200mm 38191 Wiha

Za ovaj proizvod nije moguće koristiti “Kupon kod”.

Dostava proizvoda

Ukoliko proizvode naručite do 11h, paket će biti predat kurirskoj službi u toku dana. Ukoliko poručite nakon 11h, paket će biti predat sledeći dan.

  • MP cena: 5.070,00 din
  • 4.890,00 din
  • Bez PDV: 4.075,00 din

Tagovi: Wiha, klešta

Loading...
Loading...
Loading...