Sajt kupideo.com koristi kolačiće radi što boljeg iskustva naših posetilaca. Daljim korišćenjem sajta smatramo da ste saglasni sa našom politikom privatnosti i potvrđujete prihvatanje kolačića.
Obaveštavamo Vas da je novo radno vreme kontakt centra i naše maloprodaje u Šapcu, radnim danima od 8-17h, subotom od 8-14h.

Profesionalni nož sa skidanje izolacije (blankiranje) 4-28mm Wiha (2462202 SB).

Pojednostavljuje vaš rad. Za savršeno rukovanje, zahvaljujući ergonomskom obliku ručke.

Skidanje svih standardnih preseka.

Električari moraju da skidaju izolacije sa kablova kada instaliraju električne sisteme. Njihova oprema bila bi nepotpuna bez noža za skidanje izolacije Wiha. Zahvaljujući svom ergonomskom obliku drške, nož za skidanje Wiha može savršeno da se drži u ruci. Stalno podesiva dubina reza omogućava korisnicima da lagano skinu izolaciju za sve standardne okrugle kablove između 4mm i 28mm. Nož za skidanje izolacije automatski se prebacuje iz okruglog reza u uzdužno sečenje, zahvaljujući samo-rotirajućem unutrašnjem nožu. 


Postavi pitanje za ovaj proizvod

Napomena: HTML nije preveden!

Napišite recenziju

Napomena: HTML nije preveden!
    Loše           Dobro

Potrošač ima pravo da se predomisli i odustane od kupovine u roku od 14 dana od dana kada mu je roba isporučena.

Potrošač ovo pravo iskorišćava tako što popunjava i šalje trgovcu obrazac i odustanak od ugovora, kao i dostavljenu robu, i to čini o sopstvenom trošku (čl. 28. i 35. Zakona).

Nož za skidanje izolacije 35538 Wiha

Za ovaj proizvod nije moguće koristiti “Kupon kod”.

Dostava proizvoda

Ukoliko proizvode naručite do 11h, paket će biti predat kurirskoj službi u toku dana. Ukoliko poručite nakon 11h, paket će biti predat sledeći dan.

  • 1.940,00 din
  • Bez PDV: 1.617,00 din

Tagovi: Wiha, alati

Loading...
Loading...
Loading...