Sajt kupideo.com koristi kolačiće radi što boljeg iskustva naših posetilaca. Daljim korišćenjem sajta smatramo da ste saglasni sa našom politikom privatnosti i potvrđujete prihvatanje kolačića.
Obaveštavamo Vas da je novo radno vreme kontakt centra i naše maloprodaje u Šapcu, radnim danima od 8-17h, subotom od 8-14h.
Obaveštavamo sve kupce da postoji mogućnost pomeranja rokova isporuke paketa od strane kurirske službe i u pojedinim situacijama mogu biti od 3 do 7 dana. Zahvaljujemo se svima na razumevanju i strpljenju.

Karakteristike:

- Napajanje: 230 V~ (strujni adapter)

- Boja svetlosti: Crvena

- Broj LED dioda: 50

- Dužina niza LED dioda: 4 m

- Razmak između LED dioda: 8 cm

- Prekidač: ne

- Boja kabla: zelena

- Upotreba: unutrašnja


Tokom božićnih i novogodišnjih praznika nezaobilazna je dekoracija naših domova kako bismo stvorili prazničnu atmosferu. Jedan od neizostavnih elemenata za ukrašavanje su lampice za jelku, koje će ulepšati svaki prostor. Štedljiva i bezbedna LED tehnologija.

Postavi pitanje za ovaj proizvod

Napomena: HTML nije preveden!

Napišite recenziju

Napomena: HTML nije preveden!
    Loše           Dobro

Potrošač ima pravo da se predomisli i odustane od kupovine u roku od 14 dana od dana kada mu je roba isporučena.

Potrošač ovo pravo iskorišćava tako što popunjava i šalje trgovcu obrazac i odustanak od ugovora, kao i dostavljenu robu, i to čini o sopstvenom trošku (čl. 28. i 35. Zakona).

Svetleće sijalice niz 50 4+1.5m

Dostava proizvoda

Ukoliko proizvode naručite do 11h, paket će biti predat kurirskoj službi u toku dana. Ukoliko poručite nakon 11h, paket će biti predat sledeći dan.

  • 760,00 din
  • Bez PDV: 633,00 din

Tagovi: Novogodišnja dekoracija

Loading...
Loading...
Loading...